Gå til sidens hovedinnhold

Vil ha tilbake Liverpool-flopp

Men Tottenham gidder neppe å betale 20 millioner pund.

Tottenham vil redde Robbie Keane fra den så langt svært skuffende karrieren i Liverpool, skriver den vanligvis velinformerte News of the World-journalisten Chris Bascombe.

Iren har kun scoret fire mål for Liverpool etter at han ble kjøpt fra nettopp Tottenham for hele 20 millioner pund i sommer.

I helgens kamp mot Blackburn ble Robbie Keane sittende på innbytterbenken helt til dommeren blåste for full tid.

Penger til gode
Men selv om Rafael Benitez skulle være fristet til å selge Keane til Harry Redknapp, må nok Liverpools styre overtales først. Anfield-klubben vil i så fall måtte svelge et økonomisk tap.

Liverpool ble enig med Tottenham om å betale de 20 millionene i rater, hvilket betyr at Redknapp kan betale deler av overgangssummen og ettergi de rundt 10 millionene Liverpool fortsatt skylder.

Et salg av Keane vil med andre ord ikke nødvendigvis gi Liverpool penger å handle for.

Robbie Keane vokste opp som Liverpool-supporter og sa da overgangen var et faktum at hans «drøm nå var blitt virkelig». Hvis drømmen skal ende godt, har han ifølge News of the World nå bare noen uker igjen på å overbevise Benitez om at han hører hjemme på Merseyside.

Rette opp feil
Benitez har ifølge Bascombe intensjoner om å rette opp flere av feilene som Liverpools spanske manager gjorde på overgangsmarkedet i sommer.

Venstrebacken Andrea Dossena, som kostet sju millioner pund fra Udinese, vil bli solgt tilbake til Italia så fort anledningen byr seg.

Liverpool vil dessuten forsøke å kjøpe tilbake målmaskinen Emile Heskey fra Wigan for tre millioner pund, samt forsterke stallen med to nye backer som skal konkurrere med Alvaro Arbeloa og Fabio Aurelio.

Mange på Anfield ønsker også å se Michael Owen tilbake, men enn så lenge er visstnok ikke Benitez enig blant dem som har dette ønsket.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken