Gå til sidens hovedinnhold

Vil ikke gi Messi-garanti

Barcelona-trener Gerardo Martino tør ikke love at Lionel Messi er skadefri når vinterpausen i spansk fotball er over i januar.

Messi har vært satt ut av spill etter at han pådro seg en lårskade i seriekampen mot Betis 10. november. Han er for tiden hjemme i Argentina for å drive opptrening, men det er ventet at han vil slutte seg til Barcelona-troppen på nyåret.

Likevel vil ikke Martino garantere at superstjernen spiller bortekampen mot Atlético Madrid 12. januar.

- Han jobber som planlagt og fullfører de forskjellige fasene i rehabiliteringen. Vi håper han blir klar i begynnelsen av januar, men når vi kommer nærmere den datoen, må vi se om han trenger mer tid, sier Martino.

- Vi kan ikke garantere at han blir klar. Det som interesserer oss mest, er at han er helt frisk, legger Barca-treneren til.

Barcelona topper tabellen i La Liga, men gikk på sitt første serietap for sesongen med 0-1 mot Athletic Bilbao sist helg. Noen dager tidligere ble det også tap for Ajax i mesterligaen.

- Jeg vil ikke si at vi ikke er bekymret over å tape to kamper, men vi er ikke fulle av pessimisme, sier Martino.

Fredag er det cupkamp mot Cartagena fra tredje nivå i spansk fotball. Jordi Alba er tilbake etter et langvarig skadeavbrekk, men Xavi Hernandez og Andrés Iniesta må stå over på grunn av skader. (©NTB)

Reklame

Slik får du godt internett på hytta

Kommentarer til denne saken