Gå til sidens hovedinnhold

Vil ikke reddes av byrival

Da det ble kjent at Aalborg DH har økonomiske problemer, kom AaB på banen og ville overta laget. Men det ønsker ikke klubben til Isabel Blanco og søstrene Lunde.

Før helgen ble det kjent at Aalborg DH sliter veldig økonomisk og i øyeblikket ikke har penger til å betale spillere og andre ansatte lønn 1. september.

Ordet konkurs er blitt nevnt i sammenheng med klubben.

Søndag uttalte paraplyorganisasjonen AaB at de kan være interessert i å overta klubben. AaB har i dag byens eliteserielag i håndball for herrer, i tillegg til fotball, ishockey og basketball.

- Vi har meddelt investorgruppen som i øyeblikket er i ferd med å lage en redningsaksjon sammen med byens borgermester, at vi er interesseret i en mulig overtakelse. Nå er det opp til dem om de vil innkalle oss til forhandlinger, sa AaBs styreforman, Per Søndergaard, til B.T.

Men dette er ingen ønsket løsning for byens håndballkvinner.

- Jeg har kunnet lese meg til at AaB er interessert, men vi har overhodet ikke vurdert å å ta kontakt med AaB. Når jeg uttaler meg på denne måten så kan man vel regne seg frem til at det er noe annet på gang, sier formann i Aalborg DH, Jens Holm Danielsen til Ritzau.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen