Gå til sidens hovedinnhold

Vil ta Kates kjærlighetsdagbok

Dagboka som portugisisk politi vil ha utlevert inneholder kjærlighetserklæringer skrevet av Kate McCann etter at dattera forsvant.

Formålet med dagboka var å vise Madeleine at hun ikke ble glemt mens hun var savnet, dersom Kate finner dattera i live, ifølge The Times.

Få oversikt: Alt om Madeleine-saken

- Jeg ba Kate om å skrive dagboka fordi politiet gjorde svært lite i begynnelsen. Mye skjedde kun på grunn av at familien kontaktet mediene. Så jeg sa til Kate at det ville være en god idé å skrive ned hva som skjedde, slik at vi kunne vise Madeleine hvor har lett og hvor glade vi var i henne, sier Philomena McCann, søster til Gerry McCann til The Sun.

Vil ha tøybamsen
Det er uklart om portugisisk politi allerede har sikret seg deler av dagboka til Kate. Ifølge Sky News skal de ha kopiert flere dagboksider allerede.

Britisk politi er nå bedt om å finne beslaglegge dagboka, Gerrys bærbare datamaskin og tøybamsen som Kate har båret rundt på etter at Madeleine forsvant. Britiske eksperter er kritiske til at politiet ikke tidligere har sikret seg eventuelle biologiske spor fra tøybamsen som Madeleine tok med seg i senga siste natta.

- Hva vil de finne?
Familien spør seg nå hvorfor politiet ønsker seg dagboka nå, og ikke har bedt om å få den tidligere. De stiller seg også uforstående til hva som er verdien av dagboksnotater som er skrevet etter at Madeleine forsvant.

- Gud vet hva de ønsker å forventer å finne. Og hvorfor har de ikke spurt om dette før? sier McCann til The Sun.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant