Bundesligaklubben Hannover, der både Mohammed Abdellaoue og Henning Hauger spiller, har undersøkt spillernes sexvaner.

På frivillig basis har spillerne svart på 128 spørsmål om tanker de har rundt sex. Det er en amerikansk undersøkelse utarbeidet av psykologen Steven Reiss som ligger til grunn for undersøkelsen.

Spillerne måtte svare på påstander som «Jeg er det du kan kalle seksuelt underernært», «Jeg vil ha all den sex jeg kan få» eller «Jeg har svært mange erotiske fantasier».

Til hver påstand skal spillerne krysse av på en skala fra -3 til +3 om hvor enige eller uenige de er i påstandene.

Trener Mirko Slomka sier han har tatt testen, og han gir spillerne anledning til å se alle de 128 svarene han har avgitt.

– Jeg føler at jeg får anledning til å bli bedre kjent med spillerne mine gjennom denne testen, sier han ifølge avisen Bild.

Klubbledelsen legger til at det er frivillig å delta i testen, så det er ikke kjent om noen av de to norske spillerne i klubben har vært med på dette, men det blir sagt at resultatene av testen skal føre til større fokus på hver enkelt spillers grunnleggende verdier, mål og motivasjon.

– Det er helt klart at hver eneste spiller trenger ulike forhold for å prestere på topp over en lang periode. Det er dette jeg skal se nærmere på i evalueringen av denne testen, sier motivasjonskonsulent Peter Boltersdorf, som skal analysere testresultatene på vegne av Hannover.

– En hver spiller må få følelsen av hans individualitet blir vurdert nøye, legger han til. (©NTB)