Gå til sidens hovedinnhold

Vill biljakt på lastebil

Det oppstod en vill politijakt etter en stjålet lastebil som kjørte fra Oslo til Ski natt til søndag.

Føreren av lastebilen forsøkte å torpedere flere politibiler under den ville biljakten.

- En patruljebil oppdaget lastebilen på en Esso-stasjon på Ryen, og de fulgte etter den uten å gi seg til kjenne, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt Ellen Ulvin, til Nettavisen.

Torpederte politibil
Deretter skal politipatruljen ha bedt om assistanse og kjørte forbi lastebilen ved Enebakkveien. Da personene i lastebilen oppdaget politiet kjørte de rett inn i politibilen.

Flere politibiler skal ha vært med i biljakten på lastebilen som kjørte videre inn i Follo politidistrikt. Føreren av lastebilen forsøkte å torpedere flere politibiler underveis uten å lykkes.

Kjørte av veien
Bilforfølgelse ble avsluttet kl. 00.43 da lastebilen kjørte av veien.

- Vi har hatt en bilforfølgelse fra Oslo. Den kjørte ut av veien på riksvei 154 i Ski kommune. Tre personer er pågrepet, sier operasjonsleder ved Follo politidistrikt, Brian Skotnes, til Nettavisen.

Føreren av lastebilen er en 30 år gammel mann fra Ski, mens passasjerene er en 26 år gammel kvinne fra Ski og en 25 år gammel mann fra Langhus i Ski kommune. Alle tre er kjent fra et narkotikamiljø.

- Pågripelsen gikk greit, det var såpass mange som var involvert. I og med at den er stjålet i Oslo blir de tre kjørt til Oslo, sier han.

Den 7,5 tonn tunge lastebilen ble stjålet i Oslo lørdag.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album