Gå til sidens hovedinnhold

Villarreal med grep om tredjeplassen

Vant oppskriftsmessig mot bunnlag.

VILLARREAL - ALMERÍA 2-0:
Borja Valero var innblandet i begge hjemmelagets mål på El Madrigal. Midtbanespillerens frisparkfot skulle vise seg å bli avgjørende for Villarreal.

Valero, som er på utlån hos "El Submarino Amarillo" fra engelske West Bromwich, sto først for et målgivende innlegg da vertene tok ledelsen midtveis i den første omgangen.

Midtstopper José Manuel Catalá headet inn dødballen fra leiesoldaten.

Et snaut kvarter etter hvilen doblet Valero selv ledelsen da han fikk en ny mulighet til å vise fram sitt presise høyrebein inne på Almerías halvdel.

Med 2-0-seier skaffet Villarreal seg en luke på fem poeng ned til naboklubben Valencia på fjerdeplassen. Gapet opp til de suverene tetlagene Barcelona og Real Madrid ser imidlertid ut til å være for stort.

Atlético Madrid har klatret på tabellen i La Liga etter en svak start, men skuffet mandag med 0-0 på hjemmebane mot Racing Santander. Lillebroren i den spanske hovedstaden forblir med det på sjetteplassen på tabellen.

Mallorca, som trenes av danske Michael Laudrup, hadde imidlertid en god dag da Hércules besøkte den største av øyene i øygruppa Balearene. Scoringer av Emilio Nsue, Victor og Michael Pereira ga Laudrups menn en komfortabel 3-0-seier. Mallorca er nummer ni på tabellen.

Vadim Demidovs Real Sociedad måtte tåle 1-2-tap på bortebane mot bunnlaget Real Zaragoza. Demidov var ikke med i gjestenes tropp mandag. Tre kjærkomne poeng hjalp Real Zaragoza opp fra jumboplassen i La Liga, mens Real Sociedad er på 11.-plass.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!HTML EMBED

Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær

Kommentarer til denne saken