Gå til sidens hovedinnhold

Ville betale for å få penisen bitt av

Mannen som endte sine dager hos kannibalen Armin Meiwes, skal tidligere ha tilbudt en elsker 17.000 for å bite av ham penisen.

Armin Meiwes står tiltalt for det groteske drapet på Hans-Jörgen Brandes i mars 2001. Meiwes har innrømmet at han drepte og spiste Brandes, men sier at Brandes selv ønsket dette.

Et vitne som forklarte seg i retten mandag, støtter opp om Meiwes forklaring. Vitnet var en tidligere elsker av Brandes, og fortalte at Brandes tilbød ham 5000 tyske mark (17.000 kroner) for at han skulle bite av Brandes penis.

Før Brandes ble drept, hugget Meiwes av penisen hans. Deretter stekte han den før han og offeret spiste den sammen. Etter denne makabre seansen drepte Meiwes Brandes, og spiste deler av ham.

Meiwes risikerer livstidsdom dersom han blir funnet skyldig i mord, men hans advokat mener at han kun kan dømmes til fem år i fengsel fordi Brandes selv gikk med på å bli drept. Kannibalisme er ikke straffbart i Tyskland.

Et annet vitne, som også har vært Brandes elsker, forklarte seg også mandag. Han fortalt e at han ikke visste noe om Brandes ønske om å dø. Dette vitnet sier at Brandes virket lykkelig og at de to planla ferier sammen.

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling