Gå til sidens hovedinnhold

- Ville slått dem rett ned

Blackpool-manageren med voldsomt angrep på grådige spillere.

Lørdag møtes lille Blackpool og store Manchester City til kamp i Premier League.

Og Blackpool-manager Ian Holloway har ladet opp med en verbal bredside mot flere av Manchester Citys stjerner - og andre fotballstjerner som ikke oppfører seg. De siste ukene har jo både Carlos Tévez og Mario Balotelli kommet i mediene for andre ting enn mål og storspill på banen.

- Jeg ville virkelig hatet det om en spiller reagerte på den måten fordi han ikke var på laget, eller fordi han ble byttet ut. Akkurat nå har jeg ikke nok erfaring i sånt, så jeg ville gått til angrep på dem. Jeg ville slått dem rett ned, sier Holloway ifølge Daily Mail.

- Spillerne må vise noe før de kan skumme fløten. De må gjøre det jeg vil at de skal gjøre, og gjøre det på den måten jeg synes er rett. Men noen av disse spillerne tror de er bedre enn de er, og de tror de kan bidra til at en manager får sparken. Ser man på de stabile toppklubbene, de med store tradisjoner, så vet spillerne hvem manageren er. De vet hvor grensa går. Oppfører de seg ikke, vet de at de blir kastet ut med en gang. Det er akkurat sånt det skal være også. Sånn som det er i klubber som Arsenal, Manchester United og Bayern München, fortsetter han.

Han skryter av Alex Fergusons behandling av Wayne Rooney-affæren, og gir også skryt til Manchester City-manager Roberto Mancini for hvordan Carlos Tevez-saken ble løst.

- Fotball handler om hvordan Liverpool var som klubb tidligere. Kan du tenke deg en spiller som var en del av laget til Bill Shankly eller Bob Paisley og som ikke oppførte seg? Spillerne der var fantastiske, men de visste hvem de spilte for og det kom aldri på tale å være respektløs overfor klubben. Det må vi tilbake til, og hvis Mancini kan få det inn i City-laget, da har de kanskje en liten sjanse, sier Holloway.

Pengene til Mancini vil han imidlertid ikke ha.

- Nei, nei. Det er egentlig ganske ekkelt, sier Blackpool-manageren da han ble konfrontert med Citys trolige kjøp av Wolfsburg-spiss Edin Dzeko for 30 millioner pund.

- Jeg vil heller gjøre som vi gjør. Pengene kommer til å skape problemer. Penger er ikke bare det som kan ødelegge fotballen. Det er det som kan ødelegge verden. Grådighet er jo en av verdens sju dødssynder, sier han.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken