Nå har du sjansen til å vinne billetter for hele familien til Kaptein Sabeltann-showet i Kristiansand Dyrepark i 2009.

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen, er å pusle sammen Kaptein Sabeltann og svare på to spørsmål.

Delta i konkurransen her!

Flere premier
I tillegg til hovedpremiene gir vi også bort tre måneder gratis spillpakker til dem som er så heldige å komme på andre- til sjetteplass. Er du en av de heldige vinnerne, vil du bli kontaktet etter at konkurransen er ferdig 15. desember.

Konkurransen, som er et samarbeid mellom Nettavisen og Games on demand-leverandøren SoIP, er gratis og uten forpliktelser. SoIP tilbyr Nettavisens tre billige abonnementspakker for PC-spill.

Kun 99,- i måneden
Den billigste varianten, Familiepakken , koster bare 99 kroner i måneden. Da får du og familien din tilgang til 179 spill. Over 100 av spillene egner seg best for barn.

Magnumpakken inneholder 304 spill og koster kun 119 kroner i måneden. Her får du alt i Familiepakken samt 125 ekstra spill.

Premiumpakken gir deg tilgang til hele 365 spill for 189 kroner i måneden. Her får du hele vårt spillbibliotek, som garantert vil gi deg mange timer med moro. Premium blir oppdatert hver måned med våre nyeste spill.

Les mer om SoIP Games on Demandher:
Mange og varierte spill!
Ubegrenset adgang til en omfattende spillkatalog til en uslåelig pris. Alle typer spill, og om du ikke liker et spill, last ned et nytt!

Trygg PC og trygge barn!
PC-en din vil ikke bli infisert av virus eller spyware gjennom våre spill. Vi bruker det beste innen kryptering og anti-virus for å holde deg sikker!

Egne barnekontoer gir deg muligheten til å begrense hva barna får spille og vi har en trygg barneverden med mange norske spill for de minste.

Få spillene fort!
Last ned på maksfarten til ditt bredbånd og vår streamingteknologi gjør at du kan spille før hele spillet er lastet ned.

Alle spillene er fullversjon og blir lastet ned til din harddisk. Om spillene trenger oppdateringer så gjør vi det for deg!

Spill hvor du vil, når du vil!
Du kan laste ned spillene til så mange PC-er du vil. Du kan spille på to PC-er samtidig med en konto. Spill hvor som helst og når som helst; hjemme, på jobb, på ferie – har du tilgang til PC og internett, så er det bare å spille!

Sjekk spillene og tegn abonnement her!