Gå til sidens hovedinnhold

Vinn penger på oddsen

Søndag er det full runde i både Tippeligaen og Premier League, sjekk dagens beste spill her!

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Sikker som banken?
Bryne sto ikke tilbake for Bodø/Glimt i banespillet sist, men fikk 0-2 imot på tampen da laget jaktet utlikning. Skuffende hjemmetap for KIL forrige hjemmekamp, tre seirer på rad før det. Ingen fravær.

Har Tromsdalen tapt seg, eller har de andre lagene omsider begynt å ta de angrepsvillige nordlendingene på alvor? Jevn og fin poengfangst første halvdel av sesongen, men etter 5-1 over Moss i første kamp etter ferien har det blitt svake 1-3-6. Har dermed blitt en del av nedrykkstriden. Kan langt på vei sikre plassen med seier hjemme mot Raufoss om en uke. Mangler halve laget med skader og karantener, trener Marthinussen må dessuten se kampen fra tribunen.

Veldig klar H. 1,45 er i minste laget når hjemmelaget ikke spiller for annet enn æren, men kan brukes når gjestene stiller i denne utgaven.

Fine forutsetninger for hjemmeseier
City holder koken under Svennis, årsbeste da Newcastle ble slått her for en uke siden. Gjort rent bord med 6-1 i målforskjell på fire hjemmekamper. Bianchi, Vassell og Bojinov er uaktuelle med skader.

Boro tapte som forventet på Goodison sist, og ser ut til å opprettholde den svake bortestatistikken fra forrige sesong. Uten seier de fire siste, målløse i tre av kampene. Mido og Sanli testes begge før kampstart.

Bra hjemmelag i god form mot dårlig bortelag i svak form. Liten tvil om markeringen her, med bedre betalt hadde vi også satset mer enn småkroner på City.

Takk og farvel til Sandefjord
Skjebnekamp for begge lag, tre Start-poeng i går øker presset. Godset sjanseløse mot Viking sist, før det ble det den første seieren på åtte kamper sikret da 0-2 ble snudd til 3-2 over Start. Tapte med samme resultat i Aalesund kampen før, tross meget bra spill. Ingen skader.

Sandefjord er selvsagt klare for Adeccoligaen, men kommer til å kjempe så lenge det er et teoretisk håp. Tapte 0-1 i det omvendte oppgjøret i sommer. Mangler to viktige brikker i Stefanutto og Munoz, som begge soner karantene.

Vi tror Strømsgodset trekker det lengste strået her. Typiske nedrykkstakter over gjestene, som sikkert får en oppsving først etter at degraderingen er et faktum. 1,60 for spikeren i kista på Marienlyst kjøpes.