Gå til sidens hovedinnhold

Viser Madeleines pysj

Portugisisk politi har offentliggjort bilder av det de tror er pysjen Madeleine McCann hadde på seg da hun forsvant.

Det var forventet at det skulle komme et gjennombrudd i saken da politiet i Portugal inviterte til pressekonferanse 19.30, torsdag kveld. Det ble ikke tilfellet.

Pysjamasfunn
Politiet bekreftet at Madeleine McCanns familie har vært inne til nye avhør, men understreket at de ikke er mistenkte i saken. I tillegg er det offentliggjort bilder av en pysj som er maken til den Madeleine var iført den natten hun forsvant, melder Sky News.

Den hvite, grønne og rosa pysjen ble funnet onsdag, og antas å tilhøre den savnede jenta. Plaggene var sønderrevet - og en håndskreven lapp var festet ved de.

Funnene ble gjort på stranden i Praia da Luz på Portugals sydkyst, hvor politiet nå har sperret av deler av området.

TV 2 Sumo:Politiet trapper ned søket

To menn og en kvinne i sikte
Kanalen medler at politiet nå jobber opp mot to menn og en kvinne som skal ha vært observert med en jente som stemmer overens med Madeleines utseende.

Tre år gamle Madeleine McCann var på ferie med foreldrene og tvillingsøsken (2) i badebyen Praia da Luz i Portugal da hun forsvant sporløst torsdag kveld.

Om lag 35 tips fra innringere fra Portugal og Storbritannia er overlevert politiet i Leicester, som leder den etterforskningen i Storbritannia.

Studerer overvåkningsbilder
Etterforskerne har vist folk i området bilde av to menn og en kvinne som ble tatt av et overvåkingskamera på en bensinstasjon den natten Madeleine forsvant, skriver avisene Correio da Manha og 24 Horas.

Et vitne forteller til BBC, at en av personene på bildet ser ut som et «egg med hår».

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren