Gå til sidens hovedinnhold

Vitne: - Her festet Northug

- Northug var på nattklubb med venner.

Petter Northugs bil, en Audi A7 S-line, var natt til søndag involvert i en trafikkulykke i General Bangs vei på Byåsen i Trondheim.

Politiet har så langt vært sparsommelige med opplysninger i saken, men har overfor Nettavisen bekreftet at to personer som satt i ulykkesbilen er blitt siktet for promillekjøring.

Northugs manager, Are Langås, vil verken bekrefte eller avkrefte om Petter Northug satt i bilen da ulykken fant sted ved 05.30-tiden søndag morgen.

- Shottet og hadde det gøy
Nettavisen har vært i kontakt med et av utestedets gjester samme natten.

- Jeg ankom utestedet klokka 00.15. Jeg gikk opp i tredje etasje, og der sto Petter Northug i baren sammen med flere andre. De shottet og så ut som om de hadde det gøy, forteller Joakim (25) til Nettavisen.

Joakim, som er student i Trondheim, var på utestedet sammen med vennegjengen sin.

- Jeg kan si med sikkerhet at Northug var der fra 00.15 til i alle fall 02.00. Jeg dro fra stedet ved stengetid klokken 02.30, og jeg er rimelig sikker på at Northug fortsatt var der, forteller Joakim.

- Konge på stedet
Svenske Expressen har også vært i kontakt med et attet vitne som sier at Petter Northug tidligere på kvelden var på nattklubben Studio26 sammen med venner.

- Ja, det stemmer. Jeg opplevde det som om han var konge på stedet, og han så ut til å kose seg sammen med kompisene sine. De var der i én til to timer, sier vitnet til Expressen.

Dabladet har snakket med Rune Blomstervik, som var på utestedet samme natten. Han skrev også om det på sin Twitterkonto.

- Jeg var på Studio 26 i natt, og så Petter Northug der. Han var der i flere timer sammen med et «entourage» av gutter, sier Blomstervik til avisen.

Utestedet tause
Eier av utestedet vil overfor Nettavisen ikke si stort.

- Vi oppgir aldri informasjon om våre gjester. Beklager, er Rune Vikvalds eneste kommentar til Nettavisen.

Skadet
Politiet har så langt bekreftet at de to mennene som satt i bilen er født i 1986 og 1991. De har den ene personen i bilen har pådratt seg et brukket ben samt lettere hodeskader i sammenstøtet med autovernet.

Overfor Dagbladet forteller politiet at de har en formening om hvem som var fører av bilen, men at de foreløpig ikke kan si noe mer ettersom de ikke har avhørt den ene av mennene grundig nok.

Følg utviklingen i Northug-saken:

HTML EMBED

Se intervju med politioverbetjent Bård Jacobsen ved Kriminalvakten i Trondheim:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=0RJVLtLpdZGkNYTGsc3lKC4TSFPkil1thLrtwvzbcJ4i2Ys73gOBEscy7pK7oDIJmfAuDwioi5tAqyZF-eUNmXU_tydexS3xZzO474Vd08KN9KmqUdCRCGbQtIHhQ7QUON_DQSlQ0yo&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=GN_E_10JZcwWwjOQCg6Ss-4W2DwtSpaMR5qMWG1r1j9f5f2I0s065Owk4F2jsVJXiOQwRvutRMXmvXIzo2B-2UgG5NhMsBCuk2-5IDpghGipyXQEs-lqGKJgnlqJwXXU7VLoAeck8TU&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken