Gå til sidens hovedinnhold

Vitner trekker seg fra Fallo-saken

I dag møter Erik Fallo i Oslo tingrett, tiltalt for sju giftdrap. Nå opplyser flere vitner at de trekker seg fra rettssaken.

Det er Fallos advokat, Tore Eriksen, som opplyser til TV 2 at flere vitner har meldt avbud til rettssaken som starter mandag.

Se tv-intervju med Fallo her!

Nå krever han mer tid til å gjennomføre saken.

- Vil ikke be om utsettelse
- Vi er foreløpig ikke interessert i å be om utsettelse, vi er klare for å gå i gang. Spørsmålet er derimot om det er å mulig å gjennomføre en så stor sak på så kort tid, sier Eriksen til TV 2 Nyhetene.

Vitner har blant annet meldt avbud til rettssaken, fordi de er bedt om å vitne i påskefeiren.

Advokat Eriksen har bedt om et møte med retten mandag morgen for å diskutere tidsaspektet i saken.

Fallo nekter straffskyld for giftdrap, men aktoratet vil i retten legge frem det de mener er bevis for at Fallo visste at spriten han solgte var metanolholdig.

- I 30 år har jeg solgt sprit til bønder, kjøpmenn, snekkere, politi og statsadvokater. Jeg kan ikke skjønne at jeg skal ha vært ute etter at noen skulle dø av å drikke alkohol, har Fallo sagt i et intervju med TV 2 Nyhetene.

Se innslag på web-TV (abonnement)

- Tjente millioner
Politiet mener Fallo har tjent flere millioner på spritsalget sitt, og tror han har gjemt bort pengene. Dette avviser han.

- Jeg har 300 kroner på konto. Det er vel det jeg har, har Fallo sagt til TV 2.

Aktor, statsadvokat Pål Lønset, mener det er penger å hente.

- Fallo har sagt at han har solgt 4000 liter illegal sprit. Dette gir regelmessig fortjeneste, og det er denne vi nå er ute etter og ønsker å inndra, uttalte Lønset til TV 2 Nyhetene i forrige uke.

TV 2 Nettavisen følger rettssaken.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken