Gå til sidens hovedinnhold

VM-døra på gløtt for Hårsaker

Onsdag var Vigdis Hårsaker tilbake på banen for første gang på seks måneder. Det kan faktisk ende med VM-tur i desember.

Da VM-uttaket ble gjort tidligere denne uka, sa landslagstrener Marit Breivik at hun egentlig så bort fra Hårsaker denne gangen. Hun hadde jo ikke spilt håndball på seks måneder.

Med en drøm
Onsdag var Hårsaker imidlertid tilbake på banen for første gang på seks måneder. Med en liten drøm om VM-spill.

- Det er ikke det jeg har fokusert på. Hovedfokuset har vært å komme tilbake. Men selvfølgelig er jeg lysten på å spille i VM. Men det er jo et par spørsmålstegn. For det første, er jeg god nok? Og for det andre, holder skulderen? sier Hårsaker til TV 2 Nettavisen.

Hun legger likevel ikke skjul på om hun er god nok, og om skulderen holder, da reiser hun gjerne til VM i Russland neste måned.

Ny vurdering
Marit Breivik vil nå ta en ny vurdering av Byåsen-jenta. Hun har jo et par ledige plasser i VM-troppen.

- Jeg er veldig glad for at Vigdis er så motivert og ambisiøs, og at hun er så flink i treningen sin. Men jeg støtter meg til det medisinske apparatet i forhold til totalbelastningen med kamper, og det skal også veldig mye til for at hun blir god nok til VM-spill på så kort oppkjøring, sier Breivik til TV 2 Nettavisen.

Men:

- Jeg skal ikke ta fra henne det at hun kan bli gok nok. Nå gjelder det to ting. Vi må se henne i spill og ta en medisinsk vurdering. Jeg hadde ikke trodd at det var mulig, men det ville vært dumt å ikke vurdere det slik situasjonen nå er, sier Breivik videre.

Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente

Kommentarer til denne saken