Gå til sidens hovedinnhold

Voff, for en barnehage

Nå har Oslo-hundene fått sin egen barnehage. Se bildene her.

I forrige uke åpnet Tiny Tails hundebarnehage i Oslo sentrum. Barnehagen i Fossveien har foreløpig bare plass til seks hunder av gangen, og det er kun for små hunder opp til 8 kilo.

- Grunnen til det, er rett og slett plassmangel. Intensjonen er å kunne bygge ut og bli større etter hvert, sier Raquel

- Kan velge stil
Hun sier de har merket stor pågang allerede. På mandag og tirsdag er de fullbooket.

- I dag har vi en helt ny her, en liten chihuahua. Mammaen hennes jobber hver dag, og i kveld skal hun ut. Derfor vil hun gjerne at vi skal ta hånd om hunden hennes, og aktivisere den litt, sier daglig leder Raquel Sagen Jense.

Hele lokalet er på i alt 20 kvadratmeter. Det består av blant annet av en matavdeling og en soveavdeling med et bur til hver av hundene. Det er lagt opp til at hundene skal få velge ut fra humør – om de vil sove, spise eller leke. Om eieren ønsker det, kan de få et ukentlig bad og friseres i salongen.

Storbyfenomen
- Selve barnehagen er basert på storbyfenomenet. Lekerommet minner mer om en stue, og vi går turer med hundene langs Akerselva, sier Jensen.

Raquel driver hunderbarnehagen sammen med sin mann. I utgangspunktet startet de en designbutikk for hunder og katter, Doggie.do, og har nå utvidet konseptet til å gjelde barnehage.

Gjør dem renslige
Barnehagen er også et egnet sted for de som ønsker å anskaffe seg en valp, men som jobber for mye til å kunne tilfredsstille en valps behov.

- Vi har en liten valp her på ni uker, og en på seks måneder. Vi hjelper til med avlasting, og gjøre dem renslige, sier Jensen.

Stedet opererer med varierende priser ut fra time-, dag- og ukessatser. En uke koster 1250 kroner. Om det skulle trengs, kan barnehagen tilby overnatting også.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping