Politiet i Hordaland fikk mer enn nok å holde fingrene i natt til 17. mai.

- Det har vært en god del slåsskamper i natt, men ingen har blitt alvorlig skadet, sier operasjonsleder Oddvar Nordfonn til Nettavisen.

I 06-tiden kan operasjonslederen konstatere at mellom 25 og 30 personer har vært innom arresten, og det gjelder bare beruselse. I tillegg har flere andre blitt brakt inn for vold og hærverk.

- I Bergen sentrum har det vært en god del ordensforstyrrelser. Annethvert oppdrag har hatt med det å gjøre, sier Nordfonn.

Hærverk på buss
Fredag var det fotballkamp mellom Brann og Vålerenga i byen. Det har vært lite fotballbråk i løpet av natten, men en Vålerenga-supporter kan vente seg et klekkelig forelegg.

- Det var noen supportere som skulle ta toget tilbake til Oslo. På togstasjonen ble en av dem pågrepet for grovt skadeverk på bussen de kjørte til stasjonen, sier Nordfonn.

Ran og blind vold
Ellers ble en mann i Odda brakt i arresten for det politiet kaller «blind vold». Mannen skal ha gått til angrep på to personer, og et av ofrene gikk leppen sin kløyvd tvers gjennom.

Politiet i Bergen måtte også jakte med hunder etter at en mann ble ranet på gata like klokken 00.42. To personer ble til slutt pågrepet og er nå i arresten.