Gå til sidens hovedinnhold

Voldsomt angrep på Houllier

- Tyv, sier Ian Holloway om Aston Villa-manageren.

Sunderland-manager Steve Bruce er ikke særlig fornøyd med Gérard Houllier om dagen.

Det er heller ikke Blackpool-manager Ian Holloway.

Aston Villa-manageren, som allerede har sikret seg Darren Bent fra Sunderland, forsøker nemlig også å kapre Blackpools største stjerne, Charlie Adam.

Det får den utadvendte Blackpool-manageren til å se rødt.

- De prøver å stjele ham
Tidligere er det nemlig kjent at Villa har forsøkt seg med et bud på 3,5 millioner pund for Blackpool-stjernen, og det irriterer Holloway grenseløst. Han fatter nemlig ikke at Villa bruker opp mot 24 millioner pund på Bent, men kun vil gi noen få millioner for Adam.

- Aston Villa er en svær klubb, men hvordan kan de sette en sånn verdi på Bent og bare tilby meg det de gjorde for Charlie? Det er helt håpløst. De kjøpte også en midtbanespiller for seks millioner pund (Jean Makoun). Det sier alt. Hvis han er bedre enn Charlie får jeg bare gi meg.

- Det de gjør er at de prøver å stjele Charlie fra meg. Ja, jeg er forberedt på å miste han, men det burde skje på en ordentlig måte - ikke med å lekke at man har lagt inn et bud her eller der, sier Holloway.

Ifølge Blackpool-manageren er Adam verdt 46 millioner pund - som er beløpet klubben får om de klarer å holde seg i Premier League.

- Hvordan skal man egentlig regne ut markedsverdien for han. Jeg ser jo at andre klubber betaler en masse for spillere som jeg vurderer som dårligere enn Charlie. Men de kan prøve med alt. Det er uansett ikke Charlies valg. Eller deres. Han tilhører oss, og det i 18 måneder til, freser Holloway.

- En fornærmelse
Han misliker det hele sterkt.

- De forsøker å uroe ham, og de gjør det bevisst. Charlie er imidlertid vår spiller. Han spiller godt for oss, og han vet at hvis det er alt de vil gi for ham, hvorfor skulle han da gå dit? Nå må de slutte å fornærme oss. Nå må de slutte å fornærme ham, sier Blackpool-manageren.

Kommentarer til denne saken