Gå til sidens hovedinnhold

- Voldtekt på Uniteds hotell

Politiet i Manchester etterforsker en påstått voldtekt som skal ha skjedd på hotellet der Manchester United-spillerne festet i natt.

Ingen United-spillere er på nåværende tidspunkt mistenkt. Politiet fikk klokken kvart over fire natt til i dag inn rapport om at en 26 år gammel kvinne hadde blitt voldtatt på et hotell i Great John Street. På samme hotellet var United-spillerne til stede i anledning klubbens årlige julefest. Det skriver Manchester Evening News .

- Politiet etterforsker anklager om en voldtekt på et hotell i Manchester sentrum, sier en talsmann i politiet i Manchester.

En talsmann for hotellet bekrefter at de hadde et arrangement mandag kveld, og at de hjelper politiet med en etterforskning. Hotellet har holdt stengt i dag. Ingen er foreløbig arrestert.

Manchester United har ennå ikke kommet med en uttalelse i saken. The Sun skriver at Manchester United leide det ekslusive hotellet som har 35 rom spesielt for denne kvelden. Det er ikke kjent om noen fra klubben har vært involvert i hendelsen. United-spillerne skal også ha fått invitere med seg gjester, men det er foreløbig ikke kjent hvor mange som var tilstede på festlighetene. Avisen skriver også at spillerne skal ha blitt sjokkerte når de hørte om hendelsen.

En av gjestene som var tilstede på festen forteller til The Sun at en del jenter hadde reist i mange timer for å kunne komme på festen, og kom fra både London og Newcastle. Det skal ha vært rundt 90 jenter til stede på festen.

- De var vakre. De fleste var mellom 18 og 30 år. Og noen av dem kastet seg rundt spillerne. Spriten fløt og det ble servert champagne til alle som ville ha. Og spillerne så ut til å bøtte innpå med øl, vodka og whisky, sier gjesten til avisen.

Hele førstelaget til United med unntak av Christiano Ronaldo skal ha vært med på festen som startet på et kasino tidligere på ettermiddagen. Det er ikke kjent hvor mange av spillerne som til slutt endte opp på hotellet som var endestasjon for festlighetene.

Nettavisen følger denne saken.Reklame

Kurs i dag: Disse boblene og vinene passer perfekt til 17. mai