Neste uke skal det engelske landslaget spille treningskamp mot Nederland. Under Fabio Capellos ledelse har engelskmennene igjen blitt et av de ypperste lagene i verden, og skal måle krefter mot Norges kvalikmotstander.

Michael Owen gjennomførte i sommer en overraskende overgang til Manchester United, og har tidvis imponert for de røde. Men selv om United-manager Sir Alex Ferguson mener at Owen har gjort seg fortjent til å bli tatt ut til kampen mot Nederland, er ikke Capello like overbevist.

Capello satt ringside da Manchester United slo Valencia 2–0 på Old Trafford i midtuken. I den kampen gikk Owen målløs av banen, til tross for flere store sjanser. Kanskje var det det som var avgjørende da Capello lørdag vraket Owen fra troppen.

I tillegg var verken Peter Crouch eller David James med. Crouch, som nylig signerte for Tottenham, spilte i den forrige kampen for England, da de knuste Andorra. James har vært et fast innslag i troppen. I stedet har Capello gitt plass til Manchester Uniteds målvakt Ben Foster.

Uansett er det nok et slagkraftig engelsk lag Capello rår over når de skal møte nederlenderne.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!