Gå til sidens hovedinnhold

Walcott klar for Arsenal

Englands kanskje største fotballtalent, Theo Walcott, ble fredag presentert som Arsenal-spiller.

Helt siden Theo Walcott debuterte for Southampton tidligere i sesongen, har storklubbene lagt på kne for 16-åringen.

Mange interessert
Manchester United, Liverpool, Chelsea, Tottenham og Arsenal har alle vært nevnt i sammenheng med angrepsspilleren, men det er først og fremst Chelsea og Arsenal som har kjempet om stortalentets underskrift.

Til slutt ble det The Gunners som trakk det lengste strået, selv om Chelsea tilbød Southampton mer penger.

- Theo Walcott er en veldig ung spiller, men han har allerede vist i sine kamper for Southampton at han er en talentfull spiller med enormt potensial. Jeg liker også at han er en anvendelig spiller som er veldig målrettet, viser stort ønske om å lykkes og som har enorm fart. Vi er veldig glad for at Theo har signert for oss og han vil bli en fantastisk tilvekst til stallen vår, sier manager Arsene Wenger på pressekonferansen hvor Walcott ble presentert som Arsenal-spiller.

5 millioner pund
Det var også en strålende fornøyd Walcott som kunne vise seg frem i Arsenals trøye.

- Jeg er så glad for å komme til Arsenal, en klubb jeg har beundret lenge. Å komme til Arsenal gir meg muligheten til å jobbe med spillere i verdensklasse hver dag, og spille fotball på høyest mulige nivå, sier han.

Walcott har fått trøye nummer 32 i Arsenal. Det samme nummeret han har spilt med i Southampton.

Arsenal betaler i utgangspunktet 5 millioner pund for supertalentet, men summen kan stige til 12 millioner dersom han lykkes i klubben.

Wenger ønsket ikke å leie 16-åringen tilbake til Southampton. Han ønsker å gi Walcott en smak av Premier League allerede denne sesongen, og var redd han ville spille for mange kamper dersom han ble værende i The Saints.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin