Gå til sidens hovedinnhold

Wales-fan død etter publikumsbråk

Enn 44 år gammel mann døde etter bråk utenfor Wembley på tirsdag.

En tragedie overskygger Englands 1-0-seier mot Wales.

En 44 år gammel mann fra Wales døde, etter å ha blitt angrepet utenfor Wembley på tirsdag. Politiet har arrestert seks menn, som alle er Wales-supportere, i forbindelse med hendelsen.

Mannen ble tatt med til sykehus med seriøse hodeskader, etter å ha blitt rammet av hjerteinfarkt. Ambulansepersonell ble kalt til stedet 19.20 lokal tid. Klokken 20.50 ble mannen erklært død.

- Jeg kan bekrefte at ambulansen ble kalt til utenfor Wembley 19.20. Personellet behandlet en 44 år gammel som hadde fått hjertestans. Omfattende arbeid ble gjort for å gjenopplive pasienten, og han ble fraktet til sykehus, forteller en talsmann for Londons ambulanseservice, ifølge The Guardian.

Utenfor tribunedelen til bortesupporterne, var det en blodpøl som markerte stedet der mannen falt.

Politiet skal også ha identifisert offeret, men venter med å gå ut med navnet til de har fått bekreftet at de pårørende har fått beskjed.

Fotballklubben Cardiff City gikk ut med en pressemelding sent på tirsdag.

- Sent tirsdag kveld, ble vi oppmerksom på en tragedie der en Wales- og Cardiff-supporter døde på kampen mellom England og Wales. Av respekt for familien til supporteren, situasjonens sensitivitet og til alle detaljer og omstendigheter er konstatert, vil ingen uttalelser bli gjort før de riktige menneskene anser det som egnet.

HTML EMBED