Gå til sidens hovedinnhold

Wehrman ønsket i Australia

Kasey Wehrman er en av flere australske fotballproffer som er ønsket i den hjemlige proffserien for å heve kvaliteten og ta opp kampen med rugby.

Det australske fotballforbundet (FFA) vil at flest mulig av landets fotballprofiler skal vende hjem for å styrke toppserien A-league. FFA-sjef Ben Buckley har reist til London for å informere spillernes agenter om satsingen down under, melder NRK.

Rugby har godt tak på publikum i Australia. Andre idretter, som fotball, cricket, svømming og light-rugby er outsidere og blir satt i skyggen, både økonomisk og publikumsmessig.

Kommende sesong utvides fotballserien til 12 lag og FFA har satt inn støtet for å få flest mulig av landets beste spillere til å spille på hjemmebane. Blant dem er Fredrikstads Wehrman, som har en fortid i Brisbane Strikers.

- Vi får se hvem som kommer, men vi kan love en god karriere og gode økonomiske vilkår. Forhåpentlig vil vi få noen kvalitetsspillere, enten det er våre utenlandsproffer eller internasjonale spillere som ønsker seg en spennende karriere, sa Ben Buckley.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Meld deg på nå: Ny sesong i ManagerLeague

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken