Gå til sidens hovedinnhold

Wenger frykter Mourinho-retur

Arsenal-sjefen tror Chelsea vil gå bananas på overgangsmarkedet.

Det har versert en rekke rykter den siste tiden om at José Mourinho er på vei tilbake til Premier League og Chelsea.

Den karismatiske treneren har de siste sesongene oppholdt seg i Real Madrid, men føler seg nok lysten på nye utfordringer.

Arsenals Arsène Wenger er redd for at en Mourinho-retur til Chelsea, vil heve de blå flere hakk og føre til at en rekke nye spillere kommer til den blå klubben.

- Chelsea har en fantastisk manager i Rafael Benítez. Men de går hver sin vei etter sesongen, og Mourinho ville vært en god erstatter. Han er en av verdens beste trenere, sier Wenger.

Franskmannen uttakte seg på en pressekonferanse i forbindelse med helgens Premier League-runde.

- Jeg føler at Benitez gjør en veldig god jobb på Stamford Bridge, men jeg kjenner jo ikke alle detaljene der, fortsetter franskmannen.

Chelsea har blitt koblet til en rekke stjerner nå i vår, og Wenger tror at med Mourinho på plass, kan disse ryktene fort bli en realitet for londonklubben.

Radamel Falcao fra Atlético Madrid og André Schürrle fra Bayer Leverkusen er blant spillerne det ventes at Chelsea vil prøve å sikre seg.

- Jeg frykter det Chelsea kan få til denne sommeren, sier Wenger.

- Vi må være forberedt på at de vil være blant klubbene som gjør store overganger. Det til tross for at de allerede har et godt lag.

- De har folk som Oscar, Juan Manuel Mata, Eden Hazard, og Ramires i troppen fra før, men jeg tror likevel det blir et travelt overgangsvindu for dem, sier Arsenal-sjefen.

Når det gjelder Falcao-overgangen ønsker ikke Wenger å spekulere.

- Vi har hørt mye snakk om Falcao. Noen sier at overgangen allerede er sluttført. Selv har jeg ikke hørt noe konkret, sier Wenger.

Arsenal møter Manchester United til dyst søndag.

Reklame

Best i test påskeegg 2021

Kommentarer til denne saken