Gå til sidens hovedinnhold

Wenger går for Defoe

Arsene Wenger og Arsenal håper de kan snappe opp West Ham-spissen Jermain Defoe foran nesa på Manchester United.

Sjefen på Upton Park, Alan Pardew, ønsket i utgangspunktet å beholde Defoe til sommeren etter å ha solgt keeper David James til Manchester City. Men Wenger skal nå, ifølge The Sun, ha kastet seg inn i kampen om 21-åringen, som er gira etter å gå til en storklubb.

Trenger spiss
Wenger er blitt fortalt at han har begrensede midler til å hente nye spillere, men en spiss står øverst på ønskelisten. Et Defoe-bud verdt fem millioner pund skal være underveis.

Manageren er bekymret over at det nesten utelukkende er Thierry Henry som scorer Arsenals mål. Verken Sylvain Wiltord eller Kanu har truffet nettmaskene særlig ofte i år, og Dennis Bergkamp er 34 år gammel.

Wenger har beundret Defoe lenge, men manageren har ikke vært i stand til å konkurrere på overgangsmarkedet på grunn av pengemangel. Om det blir noen budkrig med United eller ikke i denne omgang, kommer helt an på hva som skjer med Louis Saha.

18 millioner pund
Fulham sier de er villige til å gjøre en avtale, men at en overgang ikke er aktuelt før til sommeren. I tillegg har Chelsea kastet seg inn i kampen om den franske spissen, som Fulham-manager Chris Coleman vil ha 18 millioner pund for.

West Ham kan være fristet til å selge for åtte millioner pund. Jermain Defoe har scoret 15 mål denne sesongen, selv om han har fått rødt kort tre ganger.

Se også:

Alt om Jermain Defoe
Alt om West Ham
Alt om Arsenal
Fakta om Arsene Wenger

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen