Gå til sidens hovedinnhold

Wenger: - Han er god til å filme

Arjen Robben straffet Arsenal gang på gang.

For 16. året på rad, endte Arsenals mesterligadrøm uten et trofé, etter at de ble slått ut av turneringen tirsdag. Bayern München vant 2-0 i London, og sikret avansement til kvartfinalen med 1-1 i returoppgjøret på Allianz Arena.

Arsène Wenger var naturlig nok en skuffet mann etter sammenlagttapet i åttendedelsfinalen, og lot frustrasjonen gå ut over Bayern-stjernen Arjen Robben.

- Han er veldig flink til å få det maksimale ut av ingenting. Han er en stor spiller, men også god til å filme, sa Wenger, ifølge Sky Sports.

Robben endte flere ganger i bakken i og rundt Arsenals 16-meter, og var også mannen som ble felt da Bayern ble tildelt straffespark av den norske dommeren, Svein Oddvar Moen (som forøvrig så ut til å være en korrekt avgjørelse).

- Han er en fantastisk spiller, jeg skal ikke nekte for det. Han er en av de beste spillerne i verden. Men han tar seg forbi en motspiller, og så sakker han faktisk ned farten og legger seg ned. Han går etter avblåsninger, mener Wenger.

Også etter det første oppgjøret mellom de to klubbene, beskyldte Wenger den nederlandske spilleren for å filme. Arsenal-keeper Wojciech Szczesny ble da utvist etter en duell med Robben.

Selv mener midtbanestjernen at kritikken er latterlig.

- Jeg filmet ikke. Jeg liker ikke at du spør om det, og jeg liker ikke kritikken jeg får. Jeg vil spille rettferdig, sa Robben til Viasat 4.

Også Atletico Madrid sikret avansement til mesterligakvarten tirsdag, med 5-1-seier sammenlagt over AC Milan. Onsdag møtes Manchester City og Barcelona i Spania, mens Paris Saint Germain tar imot Bayer Leverkusen i Paris. Både Barca og PSG har solide forsprang før returoppgjørene.

Se høydepunkter:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=rAAPKrpCTa76UoXGFSdP-NoTDYd9wHInhKSlO2eFTqwIgfAeqgSuxrsYpid0vzsmumwZh2lq0w8cVJ5ki_8UWA7R7izl2Imzp14cSX5MLJADCgbF3fJGOo9i5rU-w-KDrjpYXDkaShE&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Kommentarer til denne saken