Følg all dramatikken i Premier League i vårt livesystem fra klokken 16!

- Har jeg møtt han etter hendelsen? Nei.

- Har følelsene mine forandret seg rundt han? Nei.

- Har følelsene blitt mindre med tiden? Nei.

Slik beskriver Arsenal-sjef Arsène Wenger hvordan han har det rundt Martin Taylor - spilleren som for to år siden kastet seg inn i en forferdelig takling på Eduardo og satte kroatens fotballfremtid i fare.

Les også: Lørdagens Premier League-rykter

Taylor har siden den gang gått til Watford, mens Eduardo er med i Arsenal-troppen som reiser til Birmingham for første gang siden hendelsen i februar 2008.

Der håper nok Wenger på et annet utfall enn for to år siden. Den gang var Arsenal også med i tetkampen slik laget er i år, men 2-2-resultatet sørget for at londonlaget ble satt av i gullkampen.

Franskmannen har så definitivt ikke glemt Taylors takling.

- Det er best å ikke snakke om det lenger. Den beste måten å hjelpe Eduardo på er å ikke snakke om det som skjedde her. Dagens kamp er en god måte å bevise for Eduardo at han har lagt hendelsen bak seg.

Les også: Lørdagens tippetips

Arsenal går inn i oppgjøret to poeng bak Manchester United og ett poeng bak Chelsea. Alle lagene har spilt 31 kamper, noe som vil si at gullkampen er vidåpen i Premier League.

Arsenal-kaptein Cesc Fabregas påpeker derimot at det er langt viktigere å sikre seg tre poeng i lørdagens oppgjør enn å på noen som helst måte få revansj for kroatens lidelser.

- Dette er en stor dag for oss, men det har ingenting å gjøre med det som skjedde for to år siden. Vi vil vinne ligaen - ikke revansjere slike kjedelige hendelser, avslutter Fabregas.

Se video av skrekktaklingen i videobildet under!

HTML EMBED

Følg all dramatikken i Premier League i vårt livesystem fra klokken 16!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!