Arsene Wenger er utestengt fra Arsenals neste mesterligakamp fordi han nektet å gå opp på tribunen etter å ha fått ordre om det av fjerdedommeren under oppgjøret mot Sevilla tidligere denne uken. Han ble isteden stående ved spillertunnelen. Og han mente fjerdedommeren oppførte seg ”sjokkerende”.

- Ingen engel
Det kom neppe som noe sjokk på dem som har fulgt med litt de siste årene, at Wenger skulle bli straffet for sin ordrenekt. Hjemmeoppgjøret mot Steaua Bukarest 12. desember må han se fra tribunen.

Det kan også godt hende at Uefas disiplinærkomité utvider utestengelsen, særlig når de får høre hva den franske manageren mener om straffen han er blitt idømt.

- Jeg sier ikke at jeg er noen engel på sidelinjen, men jeg har gjort mye verre ting enn jeg gjorde på tirsdag kveld. Jeg er som alle andre. Noen ganger er det perioder hvor jeg er nervøs og eksploderer litt raskere, men i det store og hele forsøker jeg å kontrollere det. Men når alt kommer til alt, så vet jeg hva jeg har gjort, og jeg vet at jeg ikke har gjort spesielt mye, sier han, ifølge PA Sport.

Han fortsetter:

Får kommunisert
- Dersom fartsgrensen er 60 miles per hour, så blir du noen gang tatt for å kjøre i 70. Noen ganger blir du tatt for å kjøre i 61. Jeg kjørte i 60 og en halv.

Han har ingen planer om å la utestengelsen påvirke ham i særlig grad.

- Jeg har lenge ønsket å se en kamp fra direktørens boks, tøyser han.

- Vi skal forsøke å takle problemet. Man kan alltids kommunisere med spillerbenken. Det er en veldig kunstig regel.

Klikk her for flere nyheter fra engelsk fotball

Klikk her for flere sportsnyheter

Vil du få tilsendt ferske sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.