Gå til sidens hovedinnhold

- Wenger påvirker dommerne

Blackburns manager kaller Arsene Wenger "en smart mann", men noe skryt er det ikke snakk om.

- Arsene påvirker nesten alltid dommerne slik at man ikke kan takle en Arsenal-spiller. Han er veldig smart til å jobbe på den måten, og det går nesten alltid i hans favør, sier Sam Allardyce til BBC.

Etter Arsenals 4-1-seier over Bolton på hjemmebane sist helg, der Abou Diaby måtte ut med skade, var Wenger nok en gang irritert over voldsomme taklinger fra motstanderlaget.

- Fotballen i England blir farlig når spillere er innstilt på å skade hverandre, sa Arsenal-sjefen tidligere denne uken.

Vil ha ny regel
Han skulle ønske det ble innført en regel som ville hindret mange etterslengere.

- Jeg elsker den engelske fotballen, men jeg skulle ønske det hadde vært en regel om kun å gå etter ballen, sier franskmannen.

Allardyce, som selv ledet Bolton i flere sesonger, raser mot Wenger etter hans oppførsel i kampen mot gamleklubben sist helg.

- Han er veldig smart i måten han påvirker dommere og alle andre i fotball på. Gjennom media prøver han å påvirke dommerne ved å si andre lag prøver å skade hans spillere, sier "Big Sam".

Slakter Arsenals gullvinnere
Mot slutten av forrige sesong røk de to erfarne trenerne i tottene på hverandre, da Blackburn vant 2-1 på Ewood Park. Da mente Wenger at Allardyces spillere prøvde å angripe Arsenal-keeper Lukasz Fabianski på dødballer. Tidligere denne sesongen fikk Arsenal revansj med 2-1-seier på samme arena. Da kom Allardyce med følgende kraftsalve:

- Jeg må minne Arsene om at hans lag, som pleide å vinne serien, var det mest stygtspillende i serien. Da hadde de flere utvisninger og kort enn noen andre lag, sa "Big Sam".

Allardyce mener Wenger ikke har forstått at fotball er en kontaktsport.

- Du må vinne ballen for enhver pris. Hvis man ikke gjør det helt rett, kan spillere bli skadet, sier Blackburn-manageren, og mener at det er en del av spillet.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken