Gå til sidens hovedinnhold

- Willian velger Tottenham

Londonklubben kan ta innersvingen på Liverpool.

Brassen Willian har vært en av de mest omtalte spillerne på overgangsmarkedet de siste dagene.

Russiske Anzji er villige til å la angrepsspilleren gå og både Manchester United, Liverpool og Tottenham har blitt koblet til 25-åringen.

Liverpool har lenge blitt ansett som favoritt til å lande Willian, men søndag kveld tok Tottenham kraftig innpå i kampen om signaturen.

- Nær Tottenham
Både The Times og italienske Gazzetta dello Sport skriver mandag morgen at Spurs nå er svært nær ved å sikre seg signaturen til Willian.

Den engelske avisen hevder at Tottenham i utgangspunktet hadde gitt opp jakten på spilleren, men at det søndag kveld åpnet seg en ny mulighet for å gjøre en handel.

Alt håp er imidlertid ikke over for Liverpool. The Telegraph skriver at de røde fortsatt skal være i førersetet om å sikre signaturen til brassen.

Det er ventet at begge klubber må strekke seg meget langt lønnsmessig for å få Willian i sin drakt denne sesongen.

Flere medier skriver at 25-åringen mandag reiser til England for å se på forholdene, og at han vil ta en avgjørelse om klubbvalget i løpet av kort tid.

Tottenham har så langt sikret seg folk som Nader Chadli, Paulinho og Roberto Soldado i sommer og londonklubben ser ut til å ha hatt en klar plan for handlingen.

God Spurs-kontakt
Det har trolig også Liverpool hatt, mend en røde klubben har gått glipp av et par spillere som trolig har stått på ønskelisten. Henrikh Mkhitaryan glapp blant annet.

Begge klubber har gitt signaler om at de ikke er ferdighandlet i sommer.

25 år gamle Willian har lenge blitt sett på som en spennende spiller, og spesielt Tottenham har fulgt ham i lengre tid. Manager André Villas-Boas skal ha god kontakt med spilleren.

I fjor vinter valgte imidlertid brassen å gå til Anzji for 25 millioner pund, men nå har den russiske klubben valgt å selge unna flere av stjernene, etter en svak sesongstart.

Willian har tidligere spilt for ukrainske Sjakhtar Donetsk der han gjorde seg bemerket med gode prestasjoner i Champions League.

Kommentarer til denne saken