Gå til sidens hovedinnhold

Woking sliter på topp

Conference laget Woking har problemer i spissrekka og møter på hard motstand i bortekampen mot Braintree. Les dagens oddstips.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Eskilstuna: Lennartsson starter der han sluttet
V5 Bjerke: Herlig Bjerkelunsj

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

langoddsen i dag finner vi blant annet engelsk Conference, svenk 2.divisjon, islandsk 2.divisjon, irsk ligacup, argentinsk Primera Division og brailiansk serie b.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Lincoln City - Macclesfield Town B 2.85
Conference. Lincoln åpnet årets sesong med å dele poeng i premieren borte mot Woking (nr.12 i fjor). I et sjansefattig oppgjør hvor begge lag slet med fantasiløst angrepsspill endte kampen 0-0. Manager Gary Simpson ble hentet inn på slutten av fjorårets sesong for å styre klubben vekk fra nedrykksstreken som lå faretruende nære. Og Simpson gjorde en god jobb, på hans tolv kamper ble det 6-1-5 og fornyet kontrakt. Havnet til slutt på 16.plass med 15-11-20 totalt. Har fått inn en hel del nye spillere til årets stall, men i seriepremieren så ingen av de ut til å ha forsterket laget nevneverdig. Simpson bør for øvrig kjenne dagens motstander godt, fra 2010 til 2012 var han manager for klubben.

Macclesfield Town fikk en dårlig start på sesongen med 0-1 tapet hjemme mot Nuneaton Town (nr.15 i fjor). Hjemmelaget startet best, men etter Nuneaton noe ufortjent gikk opp i ledelsen etter halvtimen greide Macclesfield aldri å slå tilbake. Manager John Askey har vært travel i sommer og har hentet inn flere spillere med erfaring fra League Two, men det slo altså ikke positivt ut i første runde. Macclesfield havnet på 11.plass i fjor med 17-12-17 totalt. Er forventet til å legge seg på øvre halvdel i år også, men skal ikke være i nærheten av å kjempe om opprykk.

Fjorårets oppgjør mellom disse to endte med ett-måls seier til Macclesfield både hjemme og borte. Ingen av lagene hadde noen god sesongåpning og begge har til gode å åpne målkontoen. Macclesfield var det bedre laget i fjor, og vi tror de har gode muligheter til å stikke av med alle tre i år også.

Dagens avslag
England - Skottland H 1.35

U21 privatkamp. England imponerte ingen i U21-EM og tapte alle sine tre kamper. Skottland hadde færrest poeng av gruppe-toerne og fikk dermed ikke spille play-off. Det ligger naturligvis mye prestisje i dette oppgjøret, og skottene vil sette en seier over storebroren svært høyt. England stiller med et sterkere mannskap, men med tanke på innsatsen fra EM melder vi pass.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
56. Braintree Town – Woking

Conference. Braintree Town åpnet årets sesong med å spille 1-1 borte mot Hereford United (nr.6 i fjor), men var i følge kamprapportene det dominerende laget og skapte nok sjanser til å vinne med komfortable sifre. De tok ledelsen allerede etter åtte minutter og kjørte på for å punktere kampen, men hadde ikke marginene på sin side. Hjemmelagets sjanser kom for det meste på dødballer, og det at Hereford keeper Rhys Evans ble kåret til banenes beste forklarer det meste. Braintree sjef Alan Devonshire var naturligvis skuffet etter kampen, men likevel optimistisk med tanke på lagets innsats og spill. The Iron, som de kalles, ble nummer ni i fjor og forbedret seg dermed med tre plasser fra året før. Devonshire tok over laget etter opprykket til Conference i 2011, og de har siden etablert seg på øvre halvdel i ligaen. Stod med 9-5-9 hjemme på The Amlin Stadium i fjor.

Woking åpnet også med å dele poeng i premieren hjemme mot Lincoln City (nr.16 i fjor). I et sjansefattig oppgjør hvor begge slet med å penetrere gjennom motstanderens forsvar, endte kampen 0-0. Klubben melder på sin hjemmeside at spissene Gavin McCallum (a) og innbytter Joe McNerney (a) jobbet hardt, men ingen av de så spesielt komfortable ut med å lede an på topp. Manager Garry Hill innrømmer selv at de er tynt besatt i angrepsrekka, og sier at klubben har intensivert søket etter en ny spiss. De har derimot ikke fått inn noen nye til dagens oppgjør, og Hill ser ut til å måtte bruke McCallum på topp igjen. Woking rykket opp til Conference i 2012, og i retursesongen endte de på 12.plass, med 5-5-13 på fremmed gress.

Braintree var tross resultatet det førende laget i en tøff bortekamp mot Hereford. Woking fikk også med seg ett poeng, men imponerte ingen og har tydelige problemer på topp. Hjemmelaget har hatt et godt tak på dagens motstander i de senere årene; Braintree har vunnet fire av de fem siste mens én har endt uavgjort. Vi tror the Iron blir for sterke for Woking og går for hjemmeseier.

56. Braintree Town – Woking 2.10 3.05 2.70

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken