Gå til sidens hovedinnhold

Woods håper på OL-sjanse

- Det er klart det vil være stort for meg å være OL-deltaker.

Tiger Woods satser på å vinne British Open kommende helg, men åtte dager før London-OL åpnes er tankene hans også i Rio-OL om fire år.

Det er klart at golf er tilbake på OL-programmet i Rio de Janeiro i 2016, og det blir første gang på 112 år at golferne får sjansen til å kjempe om OL-gull. Forrige gang golf var i OL var i St. Louis i USA i 1904.

- Jeg håper virkelig jeg skal klare å kvalifisere meg for det amerikanske OL-laget om fire år. Da vil jeg være 40 år, men et OL vil være noe spesielt, noe jeg aldri har vært med på tidligere, sier Tiger Woods samtidig som han forbereder seg til å slå ut i årets British Open.

- Det er klart det vil være stort for meg å være OL-deltaker. Å representere landet mitt i OL er noe jeg virkelig håper å få sjansen til, sier Tiger Woods.

Verdensener Luke Donald, som er på jakt etter sin aller første majortittel i denne ukens British Open, håper også å få sjansen i Rio om fire år.

- Jeg har vært i London og snust på OL-atmosfæren. Festen er allerede i gang. Jeg håper på suksessfulle leker, og målet mitt er å bli OL-deltaker i Rio de Janeiro. Det vil bli stort, sier Luke Donald. (©NTB)

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping