Gå til sidens hovedinnhold

YouTube oppe uten Cicarelli

Brasse-modellen Daniela Cicarelli vant rettstvisten mot YouTube, men den omstridte videoen ligger fortsatt på nettet.

Tirsdag avgjorde en brasiliansk domstol at internettbrukere igjen får tilgang til nettstedet YouTube. Det populære nettstedet ble stengt på etter krav fra modellen Daniella Cicarello.

Hun saksøkte YouTube etter at en sex-video med bilder av henne og kjæresten, der det ser ut som de har sex i grunt vann. Videoen i flere dager den mest sette i Brasil. Selv om den nå er borte fra YouTube, vil den trolig fortsatt være tilgjengelig ulike steder på nettet. Allerde nå er den lastet opp på MySpace.

Cicarelli saksøkte YouTube etter at en video, der hun skal ha sex i grunt vann med sin nåværende kjæreste, ble lagt ut på populære YouTube.

I flere dager var videoen den mest sette i Brasil.

Dommer Enio Santarelli Zulianio sier nå at internettleverandører må blokkere adgangen til sex-videoen. IT-eksperter sier imidlertid et er vanskelig å bli fullstendig kvitt videoen, ettersom brukere kan laste den opp igjen under ulike titler.

YouTube sier de ønsker å samarbeide.

- Vi føler oss trygge på at brasilianske myndigheter ser at vi gjør en innsats for å fjerne alle kopiene av videoen, og at vi vil fortsette å gjøre dette hvis vi blir gjort oppmerksom på at den er lastet opp igjen, sier Jamie Schopflin for YouTube.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis