Gå til sidens hovedinnhold

Zlatan føler seg krenket

Zlatan Ibrahimovic føler seg krenket over svenske Aftonbladet etter at avisen framsatte påstander om at han ønsket å spille for Bosnia.

Ifølge Aftonbladets artikkel hadde Zlatan og faren Sefik vært hos fotballforbundet i Bosnia og tilbudt sine tjenester. Avisen kom også med navn på flere ungdomstrenere i Bosnias Fotballforbund som Ibrahimovic aldri har hørt om.

- Det er helt sykt. Det er navn på ungdomstrenere jeg aldri har hørt om. Navn på personer i Bosnias Fotballforbund jeg aldri har møtt. Jeg har ikke snakket med Aftonbladet på to år og kommer aldri til å gjøre det heller, sier Zlatan Ibrahimovic til Expressen.

- Falske anklager
Den svenske stjernen er opprørt.

- Det er falske anklager. Jeg føler meg krenket når man setter spørsmålstegn med min lojalitet på det svenske landslaget. Jeg har nettopp spilt kamp for Sverige og scoret i VM-kvalifiseringen mot Bulgaria og Ungarn. Så får jeg dette som en smell i ansiktet, sier Zlatan Ibrahimovic.

- Ville ikke spille
Han beroliger det svenske folket.

- Jeg har bare vært i Bosnia en gang med pappa, da var jeg åtte år. Da jeg var junior var det noen fra Bosnias fotballforbund som spurte om jeg ville bli med på en turne med utviklingslaget. Jeg hadde ikke lyst i det hele tatt siden jeg allerede hadde spilt for det svenske U18-landslaget, sier Zlatan og fortsetter:

- Jeg er født og oppvokst i Sverige. Det er mitt hjemland. Jeg har aldri hatt en tanke om å spille for et annet land enn Sverige, sier Zlatan Ibrahimovic.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken