Gå til sidens hovedinnhold

Zlatan raste - igjen

Zlatan Ibrahimovic er ikke mye glad i italienske dommere.

Søndag gikk han til nytt verbalt angrep mot fjerdedommeren idet svensken forlot banen i Catania. Inter hadde akkurat, og på noe heldig vis, vunnet 2-0 og befeset sin posisjon på toppen av tabellen i Serie A.

Her er tabellen

Flere mener imidlertid at Inter har vært heldige med litt for mange dommeravgjørelser i årets sesong, og søndag var intet unntak. Esteban Cambiassos mål som ga 1-0 i den vanskelige kampen, skulle ha vært avblåst for offside. Men dommer Stefano Farina lot scoringen stå.

Zlatan Ibrahimovic, derimot, fikk ikke mange dommeravgjørelser MED seg i oppgjøret, noe som trolig var årsaken til at han satte øynene i fjerdedommeren idet han forlot banen. Blikket ble akkompagnert av en særdeles ufin tirade med ord.

Etter kampen snakket Zlatan om sin misnøye med dommerne:

- Vi hører alltid historier om hvordan dommerne hjelper oss. Jeg forstår det ikke. Jeg har kjempet mot dem helt siden jeg kom til Italia. De blåser ofte mot meg, og det skjedde i kveld også. Jeg forstår det ikke. Det eneste jeg og laget kan gjøre, er å vinne. Og det gjør vi, sa Zlatan til Inters hjemmeside.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.