Gå til sidens hovedinnhold

- Zlatan ringte sjefen

Stjernespissen ville vite om han var på vei bort.

Det skjer alltid noe rundt Zlatan Ibrahimovic.

Den siste tiden har spekulasjonene dreiet seg om at svensken er på vei bort fra AC Milan, etter å ha kranglet med både spillere, trenere og ledere.

Zlatan tok selv kontakt
AC Milan-trener Massimiliano Allegri, president Silvio Berlusconi og visepresident Adriano Galliani skal angivelig hatt et hastemøte for å diskutere salg av den kontroversielle svensken.

Ifølge Expressen.se var Zlatan så usikker på egen fremtid at han selv ringte Milans visepresidenten Adriano Galliani for å få en forklaring på om ryktene stemte.

Etter en rekke spekulasjoner rundt Zlatans fremtid gikk Milan ut med en erklæring på sine hjemmesider for å roe ned supporterne.

- AC Milan vil, gjennom sin kommunikasjonsavdeling, dementere rapportene om at det finnes en disputt mellom Zlatan Imbrahimovic og trener Massimiliano Allegri da disse opplysningene er feilaktige.

Mange tilbud
Hvis Zlatan Ibrahimovic og Milan skiller lag, skal mange lag stå klare til å ta imot målscoreren.

Real Madrid skal allerede forrige sommer ha vært interessert i spillerens tjenester. At José Mourinho er Real-trener legger heller ikke noen demper på spekulasjonene. Zlatan og Mourinho skal ha et svært godt forhold etter Inter-tiden.

Manchester City er heller ikke kjent for å sitte på gjerdet når en stjernespiller vil bort. Roberto Mancinis planer om å forsterke laget passer godt med en Zlatan-overgang.

HTML EMBED
Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar