Gå til sidens hovedinnhold

Zlatan startet 32-årsfeiringen tidlig

Svensken herjet mot Benfica.

PSG - BENFICA 3-0:

Det meste handlet om Zlatan Ibrahimovic da Paris Saint-Germain slo Benfica 3-0 i mesterligaen onsdag. Han tjuvstartet sin egen bursdagsfeiring.

Zlatan satte standarden med scoring etter bare fem minutter og ga seg selv en tidlig presang. Svensken fyller nemlig 32 år torsdag.

20 minutter senere hadde Marquinhos økt til 2-0. 19-åringen var framme på en corner og nettet lett etter at en hælpasning fra Zlatan satte Benfica-målvakten sjakk matt.

Fem minutter senere steg Zlatan til værs på en corner fra Thiago Motta og stusset ballen i mål ved lengste stolpe.

– Dominerte
– Det var en bra kamp. Ingen lett kamp selv om vi vant 3-0. Vi var konsentrerte, og jeg synes vi dominerte hele kampen, sa Zlatan i det Viasat 4-sendte seiersintervjuet.

– Jeg forsøker å hjelpe lagkameratene mine til å score. Det er en bonus at jeg scorer, men det viktigste er at vi vinner, sa svensken, som la til at han tror PSG kan nå langt i årets mesterliga.

Det ble ingen scoringer etter pause, men da hadde Zlatan lagkameratene allerede gjort jobben.

Mitroglou-hattrick
I Anderlecht var det duket for en annen feiring. Konstantinos Mitroglou sto for samtlige tre mål da Olympiakos tok en sterk borteseier.

Angriperen startet målfesten etter 17 minutter. Hjemmelaget kunne utlignet etter 25 minutter, men Aleksandar Mitrovic misset på et straffespark.

Mitroglou fortsatte å gjøre mål og økte til 2-0 elleve minutter etter pause. Han var frampå og fullførte sitt hattrick etter 72 minutter.

– Det var Mitroglous kveld, men jeg må få hylle alle spillerne. Å vinne 3-0 på bortebane er ikke noe du kan forvente i denne turneringen. Vi spilte bra og klarte å utnytte mulighetene våre til fulle, sa Olympiakos-trener Míchel. (©NTB

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken