Gå til sidens hovedinnhold

Zola på vei mot comeback i Premier League

Gianfranco Zola er i ferd med å gjøre et trenermirakel med Watford og styrer laget mot Premier League.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Brighton med stø kurs

Tippetips: United cruiser mot nytt ligagull
V75 Bjerke: Hansen i storform

En herlig lørdag står foran oss på lørdagens langoddsprogram , som for oss nordmenn krydres ekstra av Ski-VM der både jentene og guttene skal ut på skiathlon med hhv 15 km for jentene og 30 km for gutta. I tillegg er det hopprenn i liten bakke for gutta. På fotballfronten skal både Manchester United, Real Madrid og Barcelona i aksjon blant mange andre.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Norwich - Everton H 3,35

Fire poengdelinger på de fem siste for Norwich og tre av disse har endt 0-0. Men hjemmesterke Norwich har tatt skalpen til både Manchester United og Arsenal denne sesongen og er slett ikke til å kimse av hjemme på Carrow Road. Everton har ikke samme farten som tidligere i sesongen og har ikke bedre enn 2-3-2 på sine sju siste seriekamper og heller ikke bedre enn 4-6-3 på bortebane. Grant Holt er tilbake for Norwich lørdag og her må da oddssettingen være feil. 3,35 på at Norwich tar enda en solid hjemmeskalp må være interessant og er et klart langskudd for oss lørdag.

Sheffield Wednesday - Ipswich H 2,55
Etter en svak periode i høst har Wednesday med 6-4-1 på sine elleve siste seriekamper, avansert til 19. plass på tabellen med sine 37 poeng, men det er kun to poeng ned til Wolverhampton under streken. 5-3-8 på hjemmebane i Sheffield. Wednesday-manager Dave Jones har et helt skadefritt mannskap å velge fra. Crystal Palaca har fått opp dampen igjen etter en formsvak periode og har avansert til 4. plass på tabellen med sine 58 poeng og har kun fire poeng opp til Hull på 2. plass. Det er likevel verd å merke seg at det er hjemme på Selhurst Park hovedtyngden av poengene kommer (11-5-1), borte er Ian Holloways gutter klart mer medgjørlige (5-5-6). Palace har fremdeles seks spillere ute med skade, men ingen nye den siste uken. Vi ville nok satt formsterke Wednesday til knepen favoritt, men Norsk Tipping har valgt å sette Palace til favoritt. I det lys synes vi helt klart 2,55 på at Wednesday tar denne fortjener plass som lørdagens andre langskudd.

Sjur Røthe - Alex Harvey H 1,93
Vossingen Sjur Røthe gjorde en flott fellesstart i Davos sist helg og er faktisk en medaljekandidat i dagens skiathlon dersom alt fungerer. Alex Harvey tok bronse på sprinten torsdag, men har ellers vært ujevn denne sesongen. Vi synes denne duellen ser helt jevn ut på forhånd og ville satt 1,70 - 1,70. Når Norsk Tipping da vurderer denne til 1,93 1,60, synes vi det er vel verd å prøve noen kroner på Røthe i denne duellen.

Dagens avslag
Arsenal - Aston Villa
Det står faktisk 2-0-2 på de fire siste tilsvarende på Emirates og et desillusjonert Arsenal trenger ikke være en uoverkommelig oppgave for Villa lørdag. Av alle lavoddsere denne lørdagen, må 1,23 på Arsenal-seier være blant de aller dårligste. Aston Villa har kommet seg den siste tiden og skadeproblemene er langt færre nå. Her er det bare å styre unna.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Watford - Derby
Gianfranco Zola er i ferd med å gjøre en fantastisk trenerbragd med multinasjonale Watford. Etter 6-1-1 på de åtte siste seriekampene er Watford avansert til 3. plass på tabellen og har kun tre poeng opp til Hull på 2. plass og direkte opprykk. 8-3-5 hjemme i London. Manager Gianfranco Zola har ingen nye fravær siden tirsdagens bortekamp mot Ipswich.

Fallende formkurve er det på Nigel Cloughs Derby, men laget er fortsatt på 10. plass på tabellen etter 0-3-1 på sine fire siste seriekamper. Det er fortsatt hjemme Derby leverer (8-7-2), borte er det lengre mellom gevinstene (3-4-9). Forsvarsspillerne Mark O'Brien, James O'Connor, Shaun Barker og Kieran Freeman er fortsatt ute for Derby, og i tillegg soner forsvarskollega Gareth Roberts sin tredje av tre kampers karantene. Heldigvis kan Jake Buxton kanskje være tilbake lørdag.

Det står 5-4-2 på de siste elleve tilsvarende oppgjørene. I øyeblikket ser Watford knallsterke ut og da vinner de også denne mot et defensivt svekket Derby. Det er selvfølgelig kjedelig å gå på en 1,60 oddser på en så innholdsrik liste, men vi har svært vondt for å se Derby ta poeng her. Kampen er åpen for singelspill, men for lav odds gjør at vi velger å kombinere.

West Bromwich - Sunderland
Fulg Fønix finnes også i England, hjemmelaget stod ihvertfall med 1-1-5 på sine sju seneste ligakamper, før de entret Anfied Road for snaue to uker siden og West Browmwich gikk likegodt hen og vant 2-0 borte mot Liverpool. Er på en flott 9. plass med sine 37 poeng og har litt heng på lagene foran. 7-2-4 hjemme på the Hawthorns. Bortsett fra suspenderte Goran Popov (soner sin andre av tre kampers karantene) er det ingen fravær for West Bromwich.

Sunderland skifter og går og er ikke lett å bli kloke på, noe 3-1-4 på de åtte siste godt illustrerer. Er på 13. plass med sine 29 poeng, men har ikke mer enn seks poeng ned til Reading under streken. 3-4-6 er tallene på bortebane. Forsvarsspilleren Danny Rose er helt sikkert ute, mens kraftpluggen Lee Cattermole er usikker.

Tre strake hjemmeseire i de tre siste tilsvarende og vi har bra feeling for at West Bromwich tar sin fjerde strake lørdag. Borteseieren mot Liverpool må ha gitt laget flust av selvtillit og Sunderland skremmer ikke mange på bortebane. 1,90 på hjemmeseier er som det må være og vi kombinerer denne med seier til Watford i lørdagens første oddstips.

Vi får dermed en dobbel til 3,04 i odds og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.55):
Kamp 58 West Bromwich - Sunderland 1,90 3,10 3,25
Kamp 73 Watford - Derby 1,60 3,20 4,20
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspillKommentarer til denne saken