LA KINGS - NY RANGERS 5-4 (sudden death):

Mats Zuccarello Aasen og hans New York Rangers har fått en tøff start på Stanley Cup-finalen og har tapt de to første kampene i duell med LA Kings.

Natt til søndag ble iskrigerne fra det store eplet slått med 5-4 etter forlengelse. Rangers ledet en stund 2-0, men vertene slo hardt tilbake.

LA Kings har blitt sett på som de store favorittene til å stikke av med Stanley Cup-pokalen, men har så langt fått tøff motstand av Zuccarello & co.

- Driter i det
I New York-klubben bryr de seg ikke om «underdog»-stemplet.

- Det driter jeg i, sier Rangers-spiller Brian Boyle ifølge bloggen Puck Daddy.

- Det er tull. Hva gir du meg? Vi er ikke underdogs. Vi er også i finalen og er et bra lag. Vi finner ikke noe trøst i at vi har spilt bra, når vi taper. Det er samme hvordan vi vinner, men vi må vinne kamper. Om vi ikke vinner kamper, så har vi ikke gjort jobben vår, og det er en vond følelse, sier Boyle videre.

Mats Zuccarello Aasen noterte seg for to poeng i møtet natt til søndag og overtok dermed poengrekorden til nåværende VIF-trener Espen Knutsen.

Shampo, som spilte for klubber som Columbus Blue Jackets og Anaheim Ducks, noterte seg for 111 poeng. Zuccarello er nå oppe i 113 poeng, ifølge Norges Ishockeyforbund. Shampo noterte imidlertid alle sine poeng i grunnserien, mens Zuccarello har fått muligheten til å plukke poeng både i grunnserien og i sluttspillet under sin tid i Rangers.

Se høydepunktene her: (Med tillatelse fra Viasat/Viaplay):

HTML EMBED


- Ikke fornøyd
New York-spilleren har gjort dette på 179 kamper. Shampo spilte 207.

Selv om LA nå har fått en kjempestart på finaleserien, er det ikke bare fryd og gammen i Kings-leieren, heller. Laget har ikke imponert, ifølge dem selv.

- Vi er ikke fornøyd med måten vi har åpnet denne finaleserien på. Vi har startet kampene elendig, helt uten grunn. Det er ikke slik vi ønsker å framstå. Vi ønsker ikke å havne bakpå hele tiden, sier LA Kings Willie Mitchell.

Det å havne under med 2-0 ser ut til å være en uvane Kings har lagt seg til den siste tiden. I de tre siste kampene klubben har spilt, mot Chicago Blackhawks og de to finalekampene mot Rangers, har det samme skjedd.

Los Angeles-klubben har likevel vunnet alle disse kampene til slutt.

Kamp tre i finaleserien, som er best-av-sju, spilles mandag.