Det ble en strålende tirsdag for Nettavisens oddstips og det er deilig å være tilbake på vinnersporet. Langskuddet til 2,95 gikk inn sammen med den ene dobbelen til 3,24 i odds, av totalt fire forslag.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1
: Nordtveit og co. nekter å tape
Oddstips 2: Storebror Start blir for gode
Oddstips 3: City og Juve deler poengene
Oddslangskudd
: Kroken på døra for Rafa Benitez
Tippekupongen: Zlatan knuser Malmö-fansens hjerter

TV-kampene: Dette er ukens oversikt

V76 Bjerke: Bonuspott og herlig Bjerke-løp
V4 Täby Galopp: Galoppfest med Fanny

dagens langoddsprogram er det mye av det samme som tirsdag. Det er stor runde i Champions League, der flere engelske lag skal i aksjon - blant andre Manchester-lagene. I tillegg kan man spille på morgendagens Europa League og en rekke spennende hockeykamper.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 00.55.
New York Rangers + Washington Capitals, samlet odds 3,50.

New York Rangers - Montreal Canadiens, H 2,00
Make no mistake: I natt møter Rangers et skikkelig topplag, som har slått Rangers de to siste kampene lagene har møttes. Hjemmelaget har imidlertid elleve seire de siste tolv og har ikke vært mulige å slå. For to dager siden slo de Nashville hele 3-0, en solid seier.

Av de tolv kampene i Madison Square Garden er ti vunnet etter ordinær tid, med to tap. En vanvittig imponerende hjemmestatistikk, og bare dagens motstander er i nærheten hjemme.

Målsniken Rick Nash er virkelig i slag for tiden og har fire mål de to siste kampene. Zucca leverer også på løpende bånd, mens burvokter Henrik Lundqvist har en redningsprosent på hele .946 %. Ingen skader for vertene.

Gjestene er i ustabil form og har tre tap de siste syv kampene. De to siste matchene har begge gått mot New York Islanders og begger vunnet.

Selv om Montreal er best hjemme, er de ikke nødvendigvis svake på reisefot. De står med syv seire og tre tap på borteis, ett av tapene etter straffer.

Siden sist har høyrevingen Brendan Gallagher blitt operert for to fingerbrudd og han rekker ikke kampen.

- Det er et stort tap. Gallagher er en viktig del av vår suksess, melder trener Michel Therrien til Montreal Gazette om spilleren med 19 poeng for gjestene.

De har uansett svært bra offensiv bredde, med Pacioretty, Plekanec og Subban på 19 målpoeng eller mer denne sesongen. I tillegg er målvakt Carey Price tilbake i buret, en massiv forsterkning. Angriper Torrey Mitchell og Alexei Emelin er skadet.

Likevel backer vi Rangers. De har levert på øverste hylle denne sesongen og kan distansere Montreal Canadiens med seier i dag.

Washington Capitals - Winnipeg Jets, H 1,75
Hjemmelaget har kommet seg over 2-3-tapet hjemme for Dallas med to seire, 7-3 over Colorado og knappe 1-0 over Edmonton Oilers. Forrige oppgjør mellom disse to lagene vant dagens gjester, de fire foregående tok Washington.

Vertene har vunnet syv av tolv etter ordinær tid og åtte totalt. Det gjør dem til NHLs fjerde best hjemmelag.

Forsvarer Brooks Orpik er ute for hjemmelaget.

Winnipeg står med bare to seire de siste syv kampene. Sist tapte de hjemme for Andreas Martinsens Colorado Avalanche, etter å ha tatt ledelsen. Før det hadde de to gode seire over Arizona og Vancouver.

Gjestene har tapt seks av tolv på bortebane etter ordinær tid. Førstemålvakt Pavelec er ute med skade også i denne kampen.

Hjemmelaget er kvalitetsmessig langt bedre og har en solid hjemmestatistikk. Hjemmeseier til 1,75 i odds skal gi godt betalt.

Totaloddsen på denne natt-dobbelen blir da 3,50 ganger pengene.