Gå til sidens hovedinnhold

Sendte nakenbilder til annen kvinne

Ny Ashley Cole-skandale ruller opp.

(SIDE2): Han er gift med en av verdens vakreste kvinner, Cheryl Cole (26), men det stopper ikke Chelseas stjernespiller fra å flørte vilt med andre kvinner.

Ifølge den britiske avisen The Sun har Ashley Cole (29) nå blitt tatt med buksene nede - igjen.

Nakenbilder av Ashley og frekke sex-sms funnet på nakenmodellen Sonia Wilds mobiltelefon er nå ute for hele verden. Noen av bildene av Ashley er mandag gjengitt i den britiske avisen.

Ba om nakenbilder
Fotballspilleren selv hevder at nakenbildene av ham ble tatt på en mobiltelefon, som senere ble gitt videre til noen andre og at det er de som har sendt bildene til nakenmodellen. Hun har igjen gitt bildene til avisen.

Men den britiske tabloidavisen hevder at det er løgn, og at Ashley selv har sendt bildene til både nakenmodellen og en annen kvinne. 29-åringen skal ha sendt flere hundre frekke sex-sms til en sekretær, og det skal ha pågått mens hans kone jobbet som dommer på X Factor.

Tekstmeldinger som tryglet om nakenbilder og frekke sms var bare noen av dem som er gjengitt i den britiske avisen.

- Jeg ber deg om at dette blir mellom oss to, skrev Cole til sekretæren i en annen av meldingene.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Kan bli straffet
Ifølge britisk lov kan mms-bildene koste fotballstjernen dyrt - opptil 50.000 kroner i bot eller seks måneder i fengsel er straffen for frekke bildesending, skriver avisen.

Men ikke bare kan han bli straffet, flere britiske aviser spekulerer også i om ekteskapet til Girls Aloud-stjernen nå synger på siste verset.

Cheryl tilga Ashley hans sidesprang i 2008, men om hun takler nok en offentlig ydmykelse gjenstår å se...

Paret giftet seg i juli 2006.

Kommentarer til denne saken