Gå til sidens hovedinnhold

Verdens 99 hotteste damer

Fem millioner har stemt frem denne ultimate babelisten.

Februar er årets babemåned. Da avduker både Ask Men, verdens største livsstilsmagasin for menn, sin legendariske Top 99 Women og Sports Illustraded kommer med sitt populære bikininummer.

Her i Side3 har vi varmet opp til disse to begivenhetene med (selvsagt) enda flere sexy kvinner.

Vi har sett på spanske DTs liste over verdens 50 mest sexy kvinner, vi har smugtittet på Ask Mens liste, vi har presentert en god konkurrent til Sports Illustrateds babespesial og vi har sett på de lekreste sportsdamene.

Natt til onsdag avduket Ask Men listen over verdens 99 vakreste kvinner, stemt frem av over fem millioner lesere. Dette er det tiende året nettsiden presenterer listen, og mange regner den for nærmest å være verdens offiselle babeliste.

Sjekk ut hele listen med bilder, videoer og bakgrunnsinformasjon på AskMen.com. Nedenfor presenterer vi de 20 øverste plasseringene.

1. Blake Lively

2. Mila Kunis

3. Sofia Vergara

4. Selita Ebanks

5. Miranda Kerr

6. Cheryl Cole

7. Scarlett Johansson

8. Katy Perry

9. Anne Hathaway

10. Jessica Pare

11. Natalie Portman

12. Emmanuelle Chriqui

13. Jessica Alba

14. Kate Beckinsale

15. Rosie Huntington-Whiteley

16. Penelope Cruz

17. Emma Watson

18. Marisa Miller

19. Bar Refaeli

20. Candice Swaenpoel

Noen vil kanskje finne det litt overraskende at kvinner som Marisa Miller, bar Refeali og ikke minst Candice Swaenpoel ikke kommer høyere på listen, særlig med tanke på disse bildene.

Det er verdt å merke seg at Angelina Jolie og Gisele Bundchen er med på listen for tiende år på rad. Beyonce blir også kåret til «tiårets kvinne» siden hun kommer høyt på listen for niende gang på rad.

Kommentarer til denne saken