1. februar 2011 avduker nettsiden Ask Men sin årlige kåring av verdens 99 vakreste kvinner. Nettsiden er ifølge Hitwise regnet som verdens største nettbaserte livstilsmagasin for menn, og å havne på listen blant de 99 vakreste kvinnene teller ikke negativt på en modells CV.

Kåringen, som er basert på brukernes stemmer, sendte Emmanuelle Chriqui helt til topps i 2010, etterfulgt av Marisa Miller på andreplass og Kate Beckinsale på tredje. Over seks millioner personer stemte frem jentene.

Chriqui? lurer du kanskje. Det er forståelig dersom du ikke følger med på serien «Entourage», hvor hun spiller rollen som Sloan McQuewick, eller husker henne fra filmen «You Don't Mess with the Zohan» som Adam Sandlers forbudte kjærlighet.

Gamere kan forøvrige glede seg over hennes vakre stemme i «Call of Duty: Black Ops», det er Chriqui som dubber The Numbers Lady.

Ask Men har publisert en videoaperitif på hva som kommer 1. februar, og flasher navn som Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Ana Beatriz Barros, Bar Refaeli, Gisele Bundchen og Marisa Miller.

Med tanke på at alle disse damene foruten Bar Refaeli er eller har vært modeller for Victoria's Secret, kan vi gå ut ifra at nettsidens lesere er i overkant interessert i kvinneundertøy. Eller muligens modellene som har det på seg.

Nettsiden Popwatch har tatt en nærmere titt på fjorårets kåring sammenlignet med 2009 for å se om det finnes noe å lære av guttas smak i damer. Det første en kan bite seg merke i, er at menn husker ikke spesielt langt tilbake. 44 av de kvinnene som nådde Top 99-listen i 2009 var ikke med i 2010.

«Lost»-stjernen Evangeline Lilly gikk for eksempel fra 22. plass til ingen plass i det hele tatt...

Som en liten oppvarming til årets antagelig overraskende listeplasseringer, har vi funnet frem noen ekstra fine bilder og videoer av de damene vi vet kommer med på årets liste. Så len deg tilbake med kaffekoppen, og slapp av litt til.

#3 Kate Beckinsale

#2 Marisa Miller

#1 Emmanuelle Chriqui

I 2010: http://www.askmen.com/specials/top_99_women/

Alessandra Ambrosio

29 år, fra Brasil. 1,77 meter høy. Mål: 86-64-87

HTML EMBED

Miranda Kerr

27 år, fra Australia. 1,75 meter høy. Mål: 81-61-86

HTML EMBED

Ana Beatriz Barros

HTML EMBED
HTML EMBED

Gisele Bündchen

30 år, fra Brasil. 1,80 meter høy. Mål: 89-67-91

Marisa Miller

32 år, fra USA. 1,73 meter høy. Mål: 86.5-58-89

HTML EMBED
HTML EMBED