(SIDE2): Tror du alle stjernene bare legger sine smale kropper rett ut på en strand med en gang juleferien er her? Neppe.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Se også: Julefeiring i bikini

Aktive stjerner
Det finnes stjerner som også verdsetter en aktiv juleferie i vinterkulda. Aspen er ikke overraskende paradis for de amerikanske stjernene, og både Heidi Klum, Paris Hilton, Elle Macpherson, LeAnn Rimes og Lori Loughlin vet godt hvordan de skal nyte den vakre vinteren i Colorado.

Førstnevnte har feriert i Aspen i mange dager nå, og koser seg med skiskole og skøyter for de eldste barna, mens lille babyen Lou holder varmen og sover trygt nedi dypvogna. Heidi Klum har vist sine talenter på skøytebanen, og pappa Seal står på snowboard i slalåmbakken.

Leopardmønster på fjellet
Til tross for kalde vinterdager legger ikke stjernene moteplaggene på hylla, tvert imot. Paris Hilton stilte i et oppsiktsvekkende antrekk bestående av UGG-sko med pels, trange bukser, leopardmønstret jakke med pelsjakke utenpå og gullbånd rundt hodet. De store solbrillene er et must uansett hvor sosietetsdronningen befinner seg. Men vi tipper Paris ble litt for overstylet til afterskien...

Doug Reinhardt derimot var ikledd riktig antrekk i snøen; skibukse, ullgenser og vinterstøvler.

Liten moteprinsesse
Det er tydelig noen små moteprinsesser som også vil ta seg bra ut på skiferien. Se bare på hva Leni hadde på seg på skøytebanen i Aspen. Den lille blondinen, som er prikk lik sin mamma Heidi Klum, stilte i bobledress med farger som er mest kjent fra 80-tallet. På hodet hadde hun en stor lue med dyreansikt. Et søtt, men noe annerledes antrekk.

Se flere bilder av stjernenes skiferie i Aspen her:

2704