Gå til sidens hovedinnhold

Astrid S. festet med Leonardo DiCaprio

Fikk Hollywood-stjernen til bords.

Oslo (NTB): Under en kjendisfest i Los Angeles satt den norske artisten Astrid S. til bords med Leonardo DiCaprio. Hun ble veldig nervøs og kom seg bort så fort hun kunne.

DiCaprio er en av Hollyoods største stjerner, og kjent fra filmer som blant annet «Titanic», «The Beach», «The Wolf of Wall Street» og kommende «The Revenant».

Den 18-årige artisten – hvis fulle navn er Astrid Smeplass – forteller historien i denne ukas utgave av Senkveld med Thomas og Harald på TV 2.

– Det som er veldig artig, er at man ser for seg at man skal møte den stjernen man har forelsket seg i. Man går rundt i leiligheten og tenker ut en samtale. Men når det er så store stjerner, så blir jeg bare redd! Han var interessert i å vite hvem jeg var, men jeg ble bare sånn: ÆH! Jeg sa ingen ting! forteller Smeplass.

Den norske musikeren og låtskriveren ble nylig stemt videre i en MTV-kåring og har sjansen til å bli én av seks Worldwide Act-vinnere. Kåringen skjer under MTV Europe Music Awards i Milano søndag.

Les mer: Astrid S. kåret til «Beste Norske Artist» i årets MTV EMA

Her kan du se traileren til The Revnant:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=HHnFJIbhnj-ihvL2QMC76YrUtZtZIAOMz4aSMdiIDQQ-e5FSTvNbPv07JbM0PnHZxyjmm-RHDqn_0U0E-I0BfNZeug4aheM3&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken