(SIDE2): Ifølge Se & Hør Weekend skal to av Norges største kjendiser om dagen ha funnet tonen.

Aylar Lie (27) og Atle Pettersen (22) skal ha møtt hverandre i hemmelighet flere ganger før forrige ukes finale i Skal Vi Danse, og Aylar skal også ha vært til stede under finalen.

Der sendte fjorårets sølvvinner i Skal Vi Danse av sted slengkyss til 22-åringen mens han svingte seg på parketten. Etterpå festet de sammen under hans platereleaseparty på Grand Hotel.

Helgen før skal de to ha blitt observert kyssende på dansegulvet på Kunstnernes Hus. Paret skal har truffet hverandre i to uker, bekrefter flere kilder overfor ukebladet.

- Har møttes
Atle bekrefter at de to har truffet hverandre flere ganger den siste tiden.

- Vi er ikke kjærester, men har vært litt sammen den siste tiden. Det er ikke noe mer enn at vi har truffet hverandre litt på «Skal Vi Danse», sier SVD-vinneren.

Se og Hør har tatt bilder i det de to er på vei inn i Atles bosted torsdag kveld, etter å ha vært på Kari Traas lansering av sin nye kleskolleksjon. Bladet har også tatt bilder i det de forlater leiligheten - arm i arm - fredag morgen, dagen for SVD-finalen.

Ringen sluttet
Aylar ble tidligere i høst koblet av samme blad til Petter Northug (25). De to skal angivelig ha hatt en affære, som skal ha startet da de møttes under seiersfesten etter ski-essets VM-gull i Holmenkollen. Begge to har avviste at det var noe forhold.

I sommer ble det slutt mellom Aylar og samboeren gjennom flere år, Ozan Øzerk.

Atle Pettersen skal ha vært sammen med en annen av årets SVD-deltakere, Northugs ekskjæreste Rachel Nordtømme (25). Pettersen bekreftet da at de var venner, men ikke mer enn det.

Flere nyheter fra Side2? Sjekk forsiden her!