HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=fprAF73zrfdq5dP29D2oNdD20AymqkCUMlOzH4Eo6dwLCRhSLfQuDG9wx0_0ZEg-_wVqdK7sBfRxz_vPJjq0uwmgUzvEBg6X1hI3wl_VsDueJuUWe1hISC7Zqe5eiXvAkJkD7Uq2bWE&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisens nye tv-satsing «Helt Rått» tar Helle med seg kjente personligheter ut på tur, og utfordrer dem i ulike aktiviteter.

Utover høsten får vi møte flere kjente personligheter. Blant annet Christian Ingebrigsten, fra gruppa A1.

Først ut i ilden var Atle Pettersen, som ble utfordret i surfing.

Se hele episoden øverst i saken, og intervju med Atle Pettersen nederst!

Litt betatt

Etter at Helle hadde møtt Atle Pettersen til lunsj i Portugal klarte hun ikke å skjule at hun var blitt litt betatt av sangeren.

- Jeg har hørt rykter om at han ser bra ut, men han ser jo veldig bra ut, sier hun, før hun legger til:

- Ja, jeg innrømmer nok at jeg er litt betatt. Nei, dette trenger dere ikke ta med på kamera.

Atle forteller at han synes Helle virker som en sprek dame med bein i nesa, og et skikkelig konkurranseinnstinkt.

Det sistnevnte kan imidlertid vise seg å stemme, da Helle var raskt ute med å si at hun tross alt har tenkt til å knuse Atle i surfekonkurransen.

Hvordan det gikk kan du se i videoen øverst i saken.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=B500qCYRjinN0oJLqsy2c16El0HptqGNtkw9AzZIdIWsVrSqEcGCx36U-M1ypOkxuI8DeibiPeLQpCp7tsP0sJKS9vDUt_qaiQbTwGMlP65vAc2_Ybmvz6XOeJYqyDdZnqd_6ka1ovI&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nær drukningsulykke

Det har ikke alltid gått like knirkefritt for seg under innspillingene, og da Helle skulle rafte sammen med Ingebrigsten i Numedalslågen holdt det på å gå galt.

Begge satt i såkalte Duckies, som er små fartingflåter, da Helles båt ble sittende fast mellom noen steiner i utkanten av vannet.

I et forsøk på å komme seg løs havnet Helle i vannet, og fikk problemer med å puste før hun ble hentet opp.

Etter sterke brystsmerter og en tur på legevakta ble det imidlertid klart at det ikke var noen fare for Bornstein.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=1dG5dlxAz_J6SooqOkLYowDH4Q-Gdogj-bMyX4p9V3NJegwPO2Q26sTnhbB9ruRVOw634C318oDDvGt6Wira7TjtcFo_q3Eyp0W_nw-Ty_qGx9YwGl9VoXkWcDD_V_q5xN2engpelE4&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);