Den store bilmessen i Genève nærmer seg med stormskritt. Fra VW-konsernet vet vi allerede at Lamborghini skal avduke sin nye V12 superbil, men det er åpenbart at flere av konsernets merker ønsker å ha litt søkelys på seg.

Les også: Billig luksus fra Lexus

Audi melder nemlig at de skal vise fram en ny konseptbil, som skal vise hva fremtidens A3 kommer til å være - og skal vi være dønn ærlige så ser den utrolig bra ut.

Konseptbiler pleier som regel å være noe mer heftig stylet enn det som faktisk blir satt i produksjon, og vi regner med både større speil, mindre felger og kraftigere dørstolper - men om den nye A3-en blir noe i nærheten, sitter Audi åpenbart på en vinner.

Under panseret har Audi planer om å plassere en femsylindret turbomatet motor på 408 hestekrefter (300 kW) - noe som definitivt bør gjøre at den kommer seg ut fra kryssene. Quattro er en selvfølge med denne typen krefter.

Audi kaller bilen for en «notchback», noe som skal være coupélignende, men i en egen klasse - der C-stolpen er påfallende flat.

Med tanke på at dette bare er en teaser på en konseptbil så langt, er detaljer noe som er fraværende. Det Audi avslører er derimot at den blir 4,44 meter lang, 1,86 meter bred - og bare 1,39 meter høy.