(SIDE2): Diverse talentprogrammer har gitt TV-seere mange rørende øyeblikk de siste årene.

Auditionrundene i programmer som «X Factor», «America's Got Talent», «Britain's Got Talent» og «Idol» har stadig kommet opp med historier som treffer TV-seerne midt i hjerteroten.

Hvem kan vel glemme da Susan Boyle overrasket en hel verden eller da Paul Potts operasang smeltet hjertene til de foran skjermen.

Chris Medina ble veldig populær i Norge etter at sangen han sang til forloveden sin kom ut. Det mange kanskje glemmer er imidlertid at det hele startet med en Idol-audition.

De tre eksemplene gikk verden rundt, men det finnes auditions som er minst like rørende, som ikke har fått like mye oppmerksomhet. Nylig var det lille Malaki Paul som rørte TV-seerne.

Sist ut var Andrew De Leon prøvesang i «America's Got Talent». Denne «outsideren» hadde aldri sunget foran noen tidligere, men overrasker hele salen med sin sang.

Les mer: Klikk her hvis du vil gråte

Med den audition som bakgrunn, har Side2 samlet noen av de aller mest følelsesladde auditions som seerne har vært vitne til opp gjennom årene.

Hvis du vil komme i stemningen, anbefaler vi deg å se på videoene i denne artikkelen, som viser høydepunktene fra auditionrundene fra sist sesong av britiske «X Factor».

Under følger ti av de mest følelsesladde auditions som har vært. Hvilken rørte deg mest? Si din mening i kommentarfeltet nederst i saken!

Karl Dimachki, X Factor Australia:
Vi starter med en inspirerende video fra den australske utgaven av X Factor. Karl Dimachki har møtt opp for å synge på audition, mot alle odds.

HTML EMBED

Sung-Bong Choi, Korea's Got Talent:
Denne videoen ble mye spredd på sosiale medier, og med god grunn. 21 år gamle Sung-Bong Choi har levd et svært hardt liv, men har funnet trøst i sangen.

HTML EMBED

Pamela Cook, X Factor Australia:
30 år gamle Pamela har opplevd ting som har gjort at hun endelig valgte å gå for sin drøm om å bli en profesjonell artist.

HTML EMBED

Jamie Pugh, Britain's Got Talent:
Den sjenerte Jamie Pugh jobber to jobber, og er svært nervøs før han skal synge. Det er vanskelig å ikke bli rørt av å se den gjennomført gode mannen få publikums annerkjennelse.

HTML EMBED

Emmanuel Kelly, X Factor Australia
Denne videoen gikk også varmt etter at den ble lagt ut på YouTube. Etter å ha sett Emmanuelle Kelly opptre, begynner man å tenke på hvor store problemene man har i hverdagen virkelig er.

HTML EMBED

Tony Laf, Britain's Got Talent:
Tony er en deltidsstudent, og situasjonene har ført til at han har ansvaret for to barn.

HTML EMBED

Danny Evans, X Factor Storbritannia:
Trebarnsfaren Danny Evans jobber med å rengjøre badebasseng. Kona hans har hele tiden mast på at han skulle melde seg på X Factor, og til slutt gjorde han det.

HTML EMBED

Asia'h Epperson, America's Got Talent
Denne 18-åringen klarer å gjennomføre sin audition, selv om hun hun nylig fikk noen fryktelige nyheter.

HTML EMBED

Daryl Markham, X Factor Storbritannia:
Daryl skulle egentlig være med i den foregående sesongen av X Factor, men kunne ikke fordi broren skulle gifte seg. Nå vil ha vise seg fram, spesielt for nevøen sin.

HTML EMBED

Amy Connelly, X Factor Storbritannia:
18 år gamle Amy har med seg sin største helt, faren sin, på audition. Du vet du har gjort inntrykk når hele dommerpanelet, selv Simon Cowell, blir målløse.

HTML EMBED

Har vi glemt noen? Og hvilken var din favoritt? Ta diskusjon i kommentarfeltet eller på Facebook!