Følg oss på FACEBOOK!

Nok en gang har vi kåret en delvinner i konkurransen om å bli "Norges beste reiseblogger 2010". Konkurransen om å bli Norges beste reiseblogger arrangeres av Reiser & ferie i samarbeid med Ticket og Nettavisen og har pågått i fire måneder. 1. oktober kåres den endelige vinneren, men hver måned kårer vi en delvinner som får med seg et årsabonnement på Reiser & ferie i tillegg til å få ekstra oppmerksomhet rundt sin blogg på våre nettsider, på Facebook og i Nettavisen. Dette er nest siste gang delvinner blir kåret av juryen fra Reiser & ferie, Nettavisen og Ticket.

Hittil har bloggerne Beckback, Anita in Wonderland og Lynvingen vunnet hvert sitt årsabonnement av Reiser & ferie.

Den endelige vinneren får et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner.

Augusts vinner bor for tiden i Australia, nærmere bestemt Melbourne. Hun er webdesigner, brettkjører og en kreativ sjel. Miss Nymo klarer med sin blogg å kombinere reise, design og fine bilder på en måte som imponerer oss i juryen. Hun arrangerer konkurranser der hun lodder ut kule egenproduserte luer og forteller om hverdagen på den andre siden av verden på en ujålete og kul måte - hele tida krydret med bilder av god kvalitet. Dette er den yngre gardes blogger nummer 1.

Miss Nymo formidler hvordan hverdagen kan arte seg når du bor et annet sted enn i gamlelandet og som hun sier selv: Det er aldri for sent!

Gratulere til vinnerne!

Bli med i konkurransens FACEBOOK-GRUPPE

Er du den beste reisebloggeren?

Tror du du kan gjøre det bedre? Bli med i konkurransen, da vel:

Slik deltar du:

1. Dersom du ikke allerede har en blogg må du opprette en.
2. Registrer bloggen din på Blogglisten.no under kategorien Reise. Når du har registrert bloggen vil du få opp en kode som du må lime inn i bloggmalen din. Dersom bloggen din allerede er registrert på Blogglisten under en annen kategori og du ønsker å endre kategorien til Reise, kan du sende en e-post til blogglisten@nettavisen.no så endrer de den for deg.
3. Bruk stikkorden "Reiseblogg2010" i selve teksten i ett eller flere av dine blogginnlegg. Da blir ditt innlegg plukket opp av Blogglisten og vi kan registrere din deltagelse. Tag gjerne også ditt innlegg med "Reiseblogg2010" i stikkordfeltet på din blogg.
4. Ping gjerne innleggene dine under kategorien Reise på Blogglisten.no. Blogglisten registrerer innleggene dine uansett om du plinger eller ikke, men dersom du plinger innlegget ditt vil vi motta det raskere.

Dette legger vi vekt på når vi kårer en vinner:

Hyppighet og oppdatering
Bilder og bildebruk
Selve reiseinnholdet
Engasjerende språk
Nettetikette
Kommentarer/engasjement fra andre brukere
Design og layout
Tagging av ”reiseblogg2010” på ett eller flere innlegg
Antall lesere